M
murat0152
Kayıtlı Üye
Aldığın hatayı atarsan yardımcı olalım
Aldığın hatayı atarsan yardımcı olalım
Byferohck summers gone ile en çok ilgilenen kişi galiba. Her şeye yanıt veriyor yardımcı oluyor. Discordda da öyleydi Çok seviyorum bu adamı ya <3link discord
Link discord.
Belirli bir tarih istiyorsan 23 ocak 2021 tarihinde güncellendiEn son ne zaman güncellendi
Buraya Türkçe nin gelmesi için çok uğraşmıştım geldikten sonra da ilgilenmek gerekByferohck summers gone ile en çok ilgilenen kişi galiba. Her şeye yanıt veriyor yardımcı oluyor. Discordda da öyleydi Çok seviyorum bu adamı ya <3
HerkeSummer's Gone Bölüm 3.5 Sinematik
Video ekleme yetkim olmadığı için size bir link bırakıyorum oradan erişebilirsiniz.
Videoya erişmek için tıklayın.
Herkese erişimi ne zaman gelir bu oyununSummer's Gone Bölüm 3.5 Sinematik
Video ekleme yetkim olmadığı için size bir link bırakıyorum oradan erişebilirsiniz.
Videoya erişmek için tıklayın.
Daha yapımcı tarafından beta çıkmadı onun betası bittikten sonra çevirisine başlanacak bilgi yok kısacasıHerke
Herkese erişimi ne zaman gelir bu oyunun
İyiki de uğraşmışsın o zaman. Böyle kaliteli bir yapımı böyle kaliteli bir ekibin çevirisi ile görmek beni çok mutlu etti ilk gördüğümde.Buraya Türkçe nin gelmesi için çok uğraşmıştım geldikten sonra da ilgilenmek gerek
Betası çıkınca size bilgi geldiği zaman bilgilendirme bekliyoruz o zaman iyi çalışmalarDaha yapımcı tarafından beta çıkmadı onun betası bittikten sonra çevirisine başlanacak bilgi yok kısacası
Bilgi ilk bana geliyor zaten gün içinde oyun yayınlanacak belki bir saat belkide şimdiBetası çıkınca size bilgi geldiği zaman bilgilendirme bekliyoruz o zaman iyi çalışmalar
Yapımcı tarafından beta paylaşılsın sonra da betası bitsin çeviri işlemleri başlayacak.Oyun tahminen ne zaman siteye eklenir ? (Türkçe olarak)
Resimlerden birinde chapter 1,2,3,3.5 yazıyor bölümlerin özetlerimi onlar yoksa başlayacağın bölümü mü seçiyorsunYeni Galeriden görüntüler ve oyuna bir müzik çalar eklendi 1400 euro ya şarkılar satın alındı.
Ekli dosyayı görüntüle 8308Ekli dosyayı görüntüle 8307Ekli dosyayı görüntüle 8306Ekli dosyayı görüntüle 8305Ekli dosyayı görüntüle 8304