Byferohck
Discord Ünlüsü
Bu ay bekleniyor yeni güncelleme ama kesin bir şey değilResmen oyunu yaşadım, devamını bekliyorum.
Bu ay bekleniyor yeni güncelleme ama kesin bir şey değilResmen oyunu yaşadım, devamını bekliyorum.
Çok uzun olacağını sanmıyorum.Oyuna gelicek olan yarım güncellemenin uzunluğu tahmini olarak ne kadar olur? 3. Bölümün uzunluğunu geçer mi?
+1000 render olacak 3. Bölüm 1800 idi yani ondan daha kısa ve diğer yapımcılar tam güncellemeyi 600 render falan yapıyor yarımın +1000 gelmesine çok sevinmeniz lazımOyuna gelicek olan yarım güncellemenin uzunluğu tahmini olarak ne kadar olur? 3. Bölümün uzunluğunu geçer mi?
Kesin bir tarih verilmedi çıktığı zaman veya çıkacağı zaman kesinleştiğinde buradan sizlere iletirim.Eee nerede kaldı bu oyun ya. Çık artık bee
Eyw sağol ya. Haberimiz olsunda ona göre bekliyekKesin bir tarih verilmedi çıktığı zaman veya çıkacağı zaman kesinleştiğinde buradan sizlere iletirim.
Heyecanla bekliyorum.Summer's Gone renderleri bitti render sayısı 1400 animasyon karesi 6000-7000 arası olacaktır yarım güncelleme için çok büyük bundan sonra postwork ve parlatma yapılacak çok yakınız. Ekli dosyayı görüntüle 7923
oyuna yeni guncelleme geldiginde acaba nerede ve nasil biticek diye merak ediyorum ocean o kadar iyi yapiyor ki insan etkileniyorSummer's Gone renderleri bitti render sayısı 1400 animasyon karesi 6000-7000 arası olacaktır yarım güncelleme için çok büyük bundan sonra postwork ve parlatma yapılacak çok yakınız. Ekli dosyayı görüntüle 7923
Spor sahnesinde bitecek ama neyin nasıl olacağını söylememek daha iyi oluroyuna yeni guncelleme geldiginde acaba nerede ve nasil biticek diye merak ediyorum ocean o kadar iyi yapiyor ki insan etkileniyor
Evet.Yeni güncelleme geldiğinde Oyunu tekrardan mı indirmemiz gerekecek?
Kesin bir tarih yokYeni bölüm ne zaman gelecek bilgi var mı
Oyunun 30 bölüm hedefi var oyunun ilk 3 bölümü trailer gibi bir şey zatenBişey dicem final mi vericek yoksa güncelleme mi
Oto kaydediliyor yalnız %99 çalışmayacak oyuna biraz daha düzenleme geldiği için kodlama değişti yeniden başlamak zorunda kalacaksınız.Beyler oyunu bitirdim telefonda yeni bölüm gelince nasıl kaldığım yerden devam edebilirim android için kayıt aktarma oluyor mu ?
Yapımcı ölmez umarım tobe tobe 30 baya uzun yaOyunun 30 bölüm hedefi var oyunun ilk 3 bölümü trailer gibi bir şey zaten