Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
Q

qirwe12

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhabalar indirdiğim oyun sadece 3.bölüm mü yoksa 1-2-3 halinde mi çünkü oyunu kurup girdiğimde örümcekle alaklı bi sahneden başlıyor ama youtube kanalına yüklediğiniz videoda farklı bir sahneden başlıyor

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Merhabalar indirdiğim oyun sadece 3.bölüm mü yoksa 1-2-3 halinde mi çünkü oyunu kurup girdiğimde örümcekle alaklı bi sahneden başlıyor ama youtube kanalına yüklediğiniz videoda farklı bir sahneden başlıyor
Oyun yenilendi o videoların silinmesi veya yenisi çekilip remastered yazılması gerekiyor ben yöneticilere iletirim

Price

Price

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
3.bölüme kadar bitirdim ama yeni bölümler çıktığında oyuna baştan mı başlamak zorundayım yoksa 3.bölüme kadar aldığım olan saveler bilgisayarda var mı? Çünkü savelerin yerini bulamadım da.

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
3.bölüme kadar bitirdim ama yeni bölümler çıktığında oyuna baştan mı başlamak zorundayım yoksa 3.bölüme kadar aldığım olan saveler bilgisayarda var mı? Çünkü savelerin yerini bulamadım da.
Bilgisayarınızda kayıtlı şekilde bulunuyorlar %appdata%/renpy klasöründe bulabilirsiniz.

K

killjoy

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
en son ana karekterle sarisinn kiz yemege gidiyorlardi orda bitti ondan sonra devami geldimi acaba???

risky

risky

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ben demiştim yapımcının bitti bitecek geldi gelecek dedigine bakmayın diye.

Üst Alt