Uchiha-İtachi
Kayıtlı Üye
Bölüm 3.5 gelecek4.bölüm gelicekmi
Bölüm 3.5 gelecek4.bölüm gelicekmi
İçerisinde mevcuttur ayrı olarak indirmeniz gerekmiyor.1. Ve 2. Bölümü nerden indirebilirim
3 bölüm de dahildir en başından başlıyorsunuz oyunaMerhabalar indirdiğim oyun sadece 3.bölüm mü yoksa 1-2-3 halinde mi çünkü oyunu kurup girdiğimde örümcekle alaklı bi sahneden başlıyor
Oyun yenilendi o videoların silinmesi veya yenisi çekilip remastered yazılması gerekiyor ben yöneticilere iletirimMerhabalar indirdiğim oyun sadece 3.bölüm mü yoksa 1-2-3 halinde mi çünkü oyunu kurup girdiğimde örümcekle alaklı bi sahneden başlıyor ama youtube kanalına yüklediğiniz videoda farklı bir sahneden başlıyor
Bilgisayarınızda kayıtlı şekilde bulunuyorlar %appdata%/renpy klasöründe bulabilirsiniz.3.bölüme kadar bitirdim ama yeni bölümler çıktığında oyuna baştan mı başlamak zorundayım yoksa 3.bölüme kadar aldığım olan saveler bilgisayarda var mı? Çünkü savelerin yerini bulamadım da.
Yani oyunu silsem save dosyaları güvenli bir şekilde kalacak?Bilgisayarınızda kayıtlı şekilde bulunuyorlar %appdata%/renpy klasöründe bulabilirsiniz.
Evet kayıt dosyaları o klasörde kalmaya devam edecektir.Yani oyunu silsem save dosyaları güvenli bir şekilde kalacak?
Tamam teşekkür ederim cevapladığın içinEvet kayıt dosyaları o klasörde kalmaya devam edecektir.
Rica ederim.Tamam teşekkür ederim cevapladığın için
Hayır gelmedi.en son ana karekterle sarisinn kiz yemege gidiyorlardi orda bitti ondan sonra devami geldimi acaba???
Şuan ki bölüm 3 yeni güncelleme ile 3.5 gelicek.Bölüm 3 geldi mi?
tesekkurlerHayır gelmedi.