Byferohck
Discord Ünlüsü
O ölürse oyunun tek varisi olan ben devam ettiririm sorun yokYapımcı ölmez umarım tobe tobe 30 baya uzun ya
O ölürse oyunun tek varisi olan ben devam ettiririm sorun yokYapımcı ölmez umarım tobe tobe 30 baya uzun ya
Daha kısa sürede çıkar ama mazallah seni de kaybetmeyelimO ölürse oyunun tek varisi olan ben devam ettiririm sorun yok
O biraz zor gibi görünüyor 2 oyun birlikte yapıldığı için yarım güncelleme yapılması normal ve yarım olmasına bakmayın 1400 render yapımcıların yaptığı tam yamaların 2 katından daha fazlaYapımcı sanırım sistemini geliştirine kadar yarım güncelleme getirecek sonrasında tekrar tam güncellemeye döner herhalde
Yeni bölüm tahminen ne zaman gelir?O biraz zor gibi görünüyor 2 oyun birlikte yapıldığı için yarım güncelleme yapılması normal ve yarım olmasına bakmayın 1400 render yapımcıların yaptığı tam yamaların 2 katından daha fazla
Bu ay gelebilir son olarak postwork ve parlatma yapılacakYeni bölüm tahminen ne zaman gelir?
postwork nedirBu ay gelebilir son olarak postwork ve parlatma yapılacak
Yaptığı resimleri kullanılacak oyuna eklenecek gibi düşünebilirsinizpostwork nedir
Diğer oyuna baya bir süredir güncelleme gelmedi ya. Doğru, yarım güncellemesi bile çoğu yapımcının getirdiği güncellemeden fazla ama çeşitlilik olmayacak galiba bu güncellemede. Çeşitlilikte kastım oyunun çoğu galiba sadece "spor salonunda" geçecekO biraz zor gibi görünüyor 2 oyun birlikte yapıldığı için yarım güncelleme yapılması normal ve yarım olmasına bakmayın 1400 render yapımcıların yaptığı tam yamaların 2 katından daha fazla
Oyun 1400 render olacak bunu şu şekil ayıralım :Diğer oyuna baya bir süredir güncelleme gelmedi ya. Doğru, yarım güncellemesi bile çoğu yapımcının getirdiği güncellemeden fazla ama çeşitlilik olmayacak galiba bu güncellemede. Çeşitlilikte kastım oyunun çoğu galiba sadece "spor salonunda" geçecek
Anladım teşekkürlerOyun 1400 render olacak bunu şu şekil ayıralım :
Spor sahnesi yaklaşık 400 render olacak
Mila ile isteğe bağlı randevumuz max 200 render
Bella ile akşam yemeği de max 200 render
Amber ile bu güncelleme kulübeye gideceğiz oda max 150 render
Geriye hala 450 render kalıyor yani yarım olmasına rağmen çok şey yaşayacaksınız yaptığınız seçimlere göre oyunun süresi daha da uzayacaktır
3.5-4 saat arası ama bunu büyütmek ve küçültmek size bağlı yaptığınız seçimler çok fazla etki yapacaktıroyunun şuanki haliyle oynama süresi kaç saat bilgi verebilir misiniz
Where it all began şuan oynamanız önerilmez yenileniyor.arkadaslar bahsettiginizdiger oyun hangisi?????
tesekkurlerrWhere it all began şuan oynamanız önerilmez yenileniyor.
Yakında bir güncelleme alacak.bu oyuna başlayayım mı güncelleme geldi mi