Yakında gelecek ama ilk konusunda bu kadar kesin konuşmaAbi şuoyuna guncellemenin gelmesi lazım vallahi betadan ilk ben almazsam namussuzum o bella yı varya ah ahhh
Ya artık ciksinda kim ilk aliyosa alsın yeter ki çıksın.Yakında gelecek ama ilk konusunda bu kadar kesin konuşma
Çıkacak zaten oyunu hatalı mı oynamak istiyorsunuz?Ya artık ciksinda kim ilk aliyosa alsın yeter ki çıksın.
Yazdığım en son metinden sonra bir gelişme olmadı.Yeni gelişmeler var mı?
Evet öyle yeni bölüm için çok kesin bir tarih veremeyiz sonra başımıza üşeniyorlar yakın bir zamanda gelecektir teori veya oyun hakkında sohbet etmek isterseniz Summer's Gone Kulübüne göz atabilirsiniz.böyle teori oluşturabileceğin derecede hikayesi kuvvetli oyunlar insanı kendine daha da hayran bıraktırıyor .
güzel oyun yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyoruz
Hayır ama bu ay bekleniyoren son sarışınla bir partiye gidiyorduk güncelleme geldimi
Gelebilir bu ayyokmu bu ay yeni sürümü peki
inş vardır
Öyle öyle de her şeye maydanoz oluyor örnek Mila ile dalga geçen kişilerle konuşacağım diyor Mila ile dalga geçen senle de geçerBu oyunda en çok üzüldüğüm Victoria oldu hem masum hem saf lan bunun gibileri gerçek hayatta mahvederler üzüldüm
Biraz boş yapıyor ama kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ya bana çok masum geldi elbette oyunda daha güzelleri akıllıları var ama ben hep masum olanı sevdim desteğe ihtiyaç duyanın yanında oldum ondandır herhaldeÖyle öyle de her şeye maydanoz oluyor örnek Mila ile dalga geçen kişilerle konuşacağım diyor Mila ile dalga geçen senle de geçer