Byferohck
Discord Ünlüsü
Oyun görselleri bitse bile daha paketleme vs var ve Android oyuncular için apk hazırlanacakBen demiştim yapımcının bitti bitecek geldi gelecek dedigine bakmayın diye.
Oyun görselleri bitse bile daha paketleme vs var ve Android oyuncular için apk hazırlanacakBen demiştim yapımcının bitti bitecek geldi gelecek dedigine bakmayın diye.
Hayır belli bir tarih yok son dokunuşlar yapıldı son işlemleri kaldı bu ay gelme olasılığı çok yüksek.Yeni bölüm ne zaman çıkacak belli tarih varmı
Öyle bir şey denmedi artık kesin bir tarih yok ve verilmeyecek güncelleme hazır olduğunda gelecek.Galiba oyun haziran sonu gibi çıkıcak öyle okumuştum.
Oyunu beğenmene sevindim yalnız oynadığın oyun bölüm 1,2 ve 3. bölümü kapsıyor.Oyun çok güzel ben sadece 3cü bölümü oynadım ama ilk bölümlerini de bundan sonrakı bölümleri de oynamak için sabırsızlanıyorum. Elinize sağlık
Güncelleme geldiğinde gelecektirDevamı gelecek olan oyunların tarihine bakabilme şansım var mı. Summers Gone ilk sırada da...
Çok kral çarsın heBunu biliyor muydunuz? #2
Summer's Gone yapımcısı Ocean bize oyun başındaki rüya da aslında bir mesaj veriyor.
MC rüyasında parlayan çiçekleri görüyor bunun anlamı :
Rüya sahibinin istemediği bir duruma düşeceğine eski kötü günlerin unutulacağına yeni bir başlangıç yapacağına göz yaşının dinip kendini toplarlayacağı anlamına gelir.
İstemediği bir duruma düşmesi üniversite hayatı, Victoria olayına tanıklık edip hastaneye gitmesi vs
Eski kötü günlerin unutulacağı yani Summer den ümidi kesmek
Yeni bir başlangıç ise şuan ki yaşadığımız olaylar Spora başlamak, Mila ile yemek yeme isteği, Bella ya aşık mı oluyorum diye kendisine soru sorması vs Ekli dosyayı görüntüle 7834
Kralsın bunları okudukça oyuna olan heyecanım daha da artıyor. Keşke yeni bölüm hemen çıksada oynasakBunu biliyor muydunuz? #2
Summer's Gone yapımcısı Ocean bize oyun başındaki rüya da aslında bir mesaj veriyor.
MC rüyasında parlayan çiçekleri görüyor bunun anlamı :
Rüya sahibinin istemediği bir duruma düşeceğine eski kötü günlerin unutulacağına yeni bir başlangıç yapacağına göz yaşının dinip kendini toplarlayacağı anlamına gelir.
İstemediği bir duruma düşmesi üniversite hayatı, Victoria olayına tanıklık edip hastaneye gitmesi vs
Eski kötü günlerin unutulacağı yani Summer den ümidi kesmek
Yeni bir başlangıç ise şuan ki yaşadığımız olaylar Spora başlamak, Mila ile yemek yeme isteği, Bella ya aşık mı oluyorum diye kendisine soru sorması vs Ekli dosyayı görüntüle 7834
3.bölümün sonu nasıl bitiyodu söylerseniz mutlu olurum
Knk güncellemenin bu ay geleceği kesin mi?Bella ile buluşma yerinde
Belli değil diye biliyorum.Knk güncellemenin bu ay geleceği kesin mi?
Kesinlik yok ama yüksek ihtimal öyleKnk güncellemenin bu ay geleceği kesin mi?
Kesin değil ama bu ay çıkabilir.Devamı ne zaman gelecek?