Desene Okyanusun çükünün keyfini bekleyeceğiz. Sağlık olsun 4 ay sonra çıkar muhtemelenburak6788 tam sürüm beklenecek çeviri için
Aralık-Ocak ayına tarih verdi Ocean tam sürüm için, çeviri belki o kadar sürebilir.Desene Okyanusun çükünün keyfini bekleyeceğiz. Sağlık olsun 4 ay sonra çıkar muhtemelen
yanlış birşey yokki adamın yaptığında. çözüm bulmaya çalışıyor. Forum kurmanın amacı bu zaten. 1 sene okyanusu bekledik şu anda sayın yöneticilerin verdiği süreyi bekliyoruz. En nihayetinde hazırda 1 sene bekleyen insanlar sabırsız ve çözüm bekliyorlar. farklı çözümlerin bulunması sizi bu kadar rahatsız etmemeli bencejill'ibon başka site veya forumlardan burada bahsetmezseniz daha iyi olur
O kısımda bazı şeylerin sadece yarısı söylenmiş, kafası karışmayan yoktur herhalde.Evet oyunu oynadım ve beğendiğimi söyleyebilirim bölüm 4.5 ile karşılaştırınca daha dolu bir bölüm olmuş fakat oyunu en az 3-4 kez baştan sona bitirmeme rağmen kafamın karıştığı çok yer oldu özellikle kitap buluşması kısmında sanırım dilden kaynaklı epey bi kafam yanmış olabilir.
Sezon finali için noktalaması mükemmel olsada hala çok fazla açıklık var ve işin aslı tatminlik konusu sadece bella ile sınırlı kalması beni delirtti abi. Vic' in rotası tamamen yarım diğer yan karakterlere göz ucuyla bile bakılmamış. Bilmiyorum Final için erken bir bölüm olduğunu düşünüyorum. Yada Okyanus yan kızlar yerine 4 lü arasında çevirecek hikayeyi.Evet oyunu oynadım ve beğendiğimi söyleyebilirim bölüm 4.5 ile karşılaştırınca daha dolu bir bölüm olmuş fakat oyunu en az 3-4 kez baştan sona bitirmeme rağmen kafamın karıştığı çok yer oldu özellikle kitap buluşması kısmında sanırım dilden kaynaklı epey bi kafam yanmış olabilir.
Normalde 1 sezonu 10 bölüm olarak düşünüyordu daha sonra 5 bölüme düşürdü bu yüzden biraz sıkışmış olabilirSezon finali için noktalaması mükemmel olsada hala çok fazla açıklık var ve işin aslı tatminlik konusu sadece bella ile sınırlı kalması beni delirtti abi. Vic' in rotası tamamen yarım diğer yan karakterlere göz ucuyla bile bakılmamış. Bilmiyorum Final için erken bir bölüm olduğunu düşünüyorum. Yada Okyanus yan kızlar yerine 4 lü arasında çevirecek hikayeyi.
Bizim sitemizde, bizim çevirdiğimiz bir oyunun altına gelip "başka yerde şöyle şöyle çevirisi var" demek doğru bir şey mi sence?yanlış birşey yokki adamın yaptığında. çözüm bulmaya çalışıyor. Forum kurmanın amacı bu zaten. 1 sene okyanusu bekledik şu anda sayın yöneticilerin verdiği süreyi bekliyoruz. En nihayetinde hazırda 1 sene bekleyen insanlar sabırsız ve çözüm bekliyorlar. farklı çözümlerin bulunması sizi bu kadar rahatsız etmemeli bence
Sonunda farklı bir yorum geldi şu oyunaGençlik romanlarına evrilmeye başladı oyun. -diğer oyunların çoğu da öyle- oyunda cinsellik olmaması ve hikaye üzerinden ilerlemesi kaliteli bir senaryoya sahip olduğu anlamına gelmiyor. Oyunun gerçekci olduğunu her önüne gelenle seks yapmadığımızı söyleyen arkadaşlar oluyor. Oyunda flörtleşipte elleşmediğimiz öpmediğimiz kız kalmadı. Olay sadece sekste mi bitiyor? + Bir anda x karakterinin y karakteri ile arkadaş olduğunu söylemesi, o an kurulan olay örgüsü bağlaması çok yapmacık geldi bana. Potansiyeli aşırı yüksek bir oyun, seks sahnesi eklenmeli ve bunun üzerinden bir karakter gelişimi olmalı heroda. Lavugun penisi kalkmıyormuş, hadi ordan a@
Oyun zaten wiab evreninde sadece daha ileride geçiyor.wiab ile birleşti oyun galiba yeni bölüm kafamı karıştırdı baya karakterlin hiçbirini tanımıom
Farkında olmadan oceanın diğer yapacağı oyunlardaki karakterlerle karşılaşmış olabilirizOyun zaten wiab evreninde sadece daha ileride geçiyor.