Byferohck
Discord Ünlüsü
Yani bir nevi öyle oldu haklısınFarkında olmadan oceanın diğer yapacağı oyunlardaki karakterlerle karşılaşmış olabiliriz
Yani bir nevi öyle oldu haklısınFarkında olmadan oceanın diğer yapacağı oyunlardaki karakterlerle karşılaşmış olabiliriz
Son kısma katılıyorum olayların çoğu bi anda gelişti ve anlamadığım yerler bolca var en son bölümde, aynı şekilde şuan hepsiyle olmasa da belli başlı karakterlerle ilişkiler iyice oturdu. Yani ocean ne yapar bilmiyorum ama umarım bu sex sahnesi olayının cıvkını çıkartmaz. Bi bakmışız 2.sezonun sonuna ancak geliyorGençlik romanlarına evrilmeye başladı oyun. -diğer oyunların çoğu da öyle- oyunda cinsellik olmaması ve hikaye üzerinden ilerlemesi kaliteli bir senaryoya sahip olduğu anlamına gelmiyor. Oyunun gerçekci olduğunu her önüne gelenle seks yapmadığımızı söyleyen arkadaşlar oluyor. Oyunda flörtleşipte elleşmediğimiz öpmediğimiz kız kalmadı. Olay sadece sekste mi bitiyor? + Bir anda x karakterinin y karakteri ile arkadaş olduğunu söylemesi, o an kurulan olay örgüsü bağlaması çok yapmacık geldi bana. Potansiyeli aşırı yüksek bir oyun, seks sahnesi eklenmeli ve bunun üzerinden bir karakter gelişimi olmalı heroda. Lavugun penisi kalkmıyormuş, hadi ordan a@
2.sezonda eklenecek ama hangi bölüm olacağı bilinmez bölüm 6 önemli bir bölüm olacakSon kısma katılıyorum olayların çoğu bi anda gelişti ve anlamadığım yerler bolca var en son bölümde, aynı şekilde şuan hepsiyle olmasa da belli başlı karakterlerle ilişkiler iyice oturdu. Yani ocean ne yapar bilmiyorum ama umarım bu sex sahnesi olayının cıvkını çıkartmaz. Bi bakmışız 2.sezonun sonuna ancak geliyor
Tabi annesi önce davranmazsaAmber ile yapacağı gezide ereksiyon problemini çözerse Bella ilk fırsatta MC'nin üstüne atlar
Bu oyun Badik ile kıyaslanıyordu. Şu an benim için, iptal olmus Aoa Acamedy'nin altında.Son kısma katılıyorum olayların çoğu bi anda gelişti ve anlamadığım yerler bolca var en son bölümde, aynı şekilde şuan hepsiyle olmasa da belli başlı karakterlerle ilişkiler iyice oturdu. Yani ocean ne yapar bilmiyorum ama umarım bu sex sahnesi olayının cıvkını çıkartmaz. Bi bakmışız 2.sezonun sonuna ancak geliyor
İndirdiğiniz sürüm 4.5 sürümüne kadar olan versiyonu. Yani onu indirdiyseniz eğer oyunun 5. bölümü yani sezon finali bölümünü kapsamıyor. Henüz türkçe çevirisi gelmedi çünkü siteye.1. Sayfada bulunan linkten indirdiğim taktirde bitmiş durumda oyun. Yani şuan son bölüm mü oluyor benim oyunum?
HalA yenileme yapıyo delirmemek elde değil ya. La biri şu sıfatına zctgıma senede tam bölüm getiremediğini hatırlatsın artıkSummer's Gone Gidişatı Hakkında Kısa Bilgilendirme
Bölüm 2 yenilenmesinin neredeyse %30u tamamlandı.
2 hafta sonra sezon 2 bölüm 1in renderleri paylaşılacak.
Sezon 2 yetişkinlere yönelik bir sezon olacak.
Not: Bölüm 5 betayı oynayanlar ikinci sezonda kayıtları ile devam etmek istiyorsa full sürümü de oynamak zorundasınız.
Zaten bölüm 2 yenileniyordu bu tam sürümle beraber yenilemeler bitmiş olacakHalA yenileme yapıyo delirmemek elde değil ya. La biri şu sıfatına zctgıma senede tam bölüm getiremediğini hatırlatsın artık
Aralık veya Ocak ayındaTam sürüm tahmini olarak ne zaman çıkar ?
Geçen hafta 1.sezonun son bölümü yayınlandıYeni sezon geldimi acaba?
bulamıyorum nerde acaba ?Geçen hafta 1.sezonun son bölümü yayınlandı