Aynen yaa o kadar uzun zaman dir bekliyorum ki sabirsizlikla burada Ekim 25 i girdik saat 04.41 uyumadim bekliyorum o nuSonunda lan ölmeden Summer's Gone'un 5. bölümünü göreceğim. Artık gözlerim açık gitmeyeceğim.
En iyisi uyu sen hocam Ocean Almanya'da yaşıyor orada saat daha 24 Ekim 19.52 xDAynen yaa o kadar uzun zaman dir bekliyorum ki sabirsizlikla burada Ekim 25 i girdik saat 04.41 uyumadim bekliyorum o nu
Aga oyun kaçta çıkacakki
Bulmuşsun zatenMerhaba, bu oyunun 3. Bölümünü türkçe nereden bulabilirim ?
Hadi bakalım hayırlı olsun, çevirisi ne kadar sürer acaba
Çeviri işi sıkıntı summer's forumda popüler de olsa genelde tam sürümü beklenir ve şuan bir etkinlik var ondan kaynaklı gelmesi zorHadi bakalım hayırlı olsun, çevirisi ne kadar sürer acaba
Baya can sıkacak deseneÇeviri işi sıkıntı summer's forumda popüler de olsa genelde tam sürümü beklenir ve şuan bir etkinlik var ondan kaynaklı gelmesi zor
Canımı çektirdin aga kim bekleyecek şimdi o kadar zamanSabaha karşı saat 4 ve Bölüm 5'i oynamayı daha yeni bitirdim. Spoiler vermeden yazabileceğim tek şey muazzam bir bölüm olmuş. Ocean çitayı inanılmaz bir yere çekmiş bence. Açıkçası ben aşırı tatmin oldum. Burada paylaşmak istediğim o kadar çok render var ki... Hiçbirinizin spoiler yemesini istemiyorum, bu yüzden bunu yapmayacağım... İlk fırsatta birkaç kez daha oynamak istiyorum
İkinci sezonun bölümleri daha da iyi olacak özellikle bölüm 6 önemli bir yerdeSabaha karşı saat 4 ve Bölüm 5'i oynamayı daha yeni bitirdim. Spoiler vermeden yazabileceğim tek şey muazzam bir bölüm olmuş. Ocean çitayı inanılmaz bir yere çekmiş bence. Açıkçası ben aşırı tatmin oldum. Burada paylaşmak istediğim o kadar çok render var ki... Hiçbirinizin spoiler yemesini istemiyorum, bu yüzden bunu yapmayacağım... İlk fırsatta birkaç kez daha oynamak istiyorum
Mackenzie nin kafasını ağrıtırsanız erken gelirBaya can sıkacak desene
Editore yazdım aktif olunca eklenir ama pcde oynayacak olanlar bana discord üzerinden ulaşabilir.Valla çeviriyi bekleyemem sayfaya oyun düşsün İngilizce indirecem direkt bugün yüklenir mi foruma
Bölümdeki karakter çeşitliliği nasıl acaba? Önceki bölümde beğenmemiştim de.Sabaha karşı saat 4 ve Bölüm 5'i oynamayı daha yeni bitirdim. Spoiler vermeden yazabileceğim tek şey muazzam bir bölüm olmuş. Ocean çitayı inanılmaz bir yere çekmiş bence. Açıkçası ben aşırı tatmin oldum. Burada paylaşmak istediğim o kadar çok render var ki... Hiçbirinizin spoiler yemesini istemiyorum, bu yüzden bunu yapmayacağım... İlk fırsatta birkaç kez daha oynamak istiyorum