Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
jill'ibon

jill'ibon

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bölümdeki karakter çeşitliliği nasıl acaba? Önceki bölümde beğenmemiştim de.

Karakter çeşitliliğinden kastınız herhalde daha fazla karakter görmek. Eğer öyleyse bu bölümden kesinlikle istediğinizi alacaksınız. Çok fazla karakter ile diyaloğa giriyoruz. Hikaye gelişimi açısından harika bir bölüm olmuş. Bu arada yazmadan edemiyecem ; Bella :love:

jill'ibon

jill'ibon

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Çok fazla, ben bu kadar beklemiyordum, sezon finaline yakışır bir bölüm olmuş, 2 saattir oynuyorum daha bitmedi bile.

Hangi bölümdesin acaba merak ettim? Şu işlerimi bitireyim bir kez daha oynayacam, tadı damağımda kaldı. Elim diğer rotaları oynamaya gitmiyor nasıl, yapacam bilmiyorum. :D

seinal

seinal

Kayıtlı Üye
Kredi
2$
5. bölümü bitirdim, yaklaşık 2.5 saatlik bir bölümdü ve beklediğinden çok daha doluydu. Bölüm hakkında spoilersız birşey yazmak çok zor diyebilirim. Sezon finaline yakışır bir bölüm olmuş, özellikle kapanışı çok iyiydi. Yeni sezonu beklemek zor olacak gibi, umarım yapımcı Steam'de patlama yapar ve bölümler daha hızlı gelmeye başlar.

ValheiNN

ValheiNN

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
5. bölümü bitirdim, yaklaşık 2.5 saatlik bir bölümdü ve beklediğinden çok daha doluydu. Bölüm hakkında spoilersız birşey yazmak çok zor diyebilirim. Sezon finaline yakışır bir bölüm olmuş, özellikle kapanışı çok iyiydi. Yeni sezonu beklemek zor olacak gibi, umarım yapımcı Steam'de patlama yapar ve bölümler daha hızlı gelmeye başlar.
Ben de yaklaşık 1 saat oynadım ve Ocean yine yapmış yapacağını diyorum. Özellikle Bella ile olan her sahneye bayıldım. Tamamen bitirmedim daha ama sezon finaline yakışan bir bölüm olduğuna eminim.

B

Bybadik12

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
İngilizce save dosyası nerde bulabilirim. Benimkiler patlamış vaziyette. Çalışmıyorlar.

İmperiar

İmperiar

Güncelleme Abonesi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
bu keko eski sürümü yenilemiş şekilde mi yayınladı direkt 5. bölümü mü yaynladı

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Görsel roman oyunlarının en iyilerinden birisi olduğunu bir kez daha gördüm. Gayet güzel olmuş.

Üst Alt