seinal
Kayıtlı Üye
Çok fazla, ben bu kadar beklemiyordum, sezon finaline yakışır bir bölüm olmuş, 2 saattir oynuyorum daha bitmedi bile.Bölümdeki karakter çeşitliliği nasıl acaba? Önceki bölümde beğenmemiştim de.
Çok fazla, ben bu kadar beklemiyordum, sezon finaline yakışır bir bölüm olmuş, 2 saattir oynuyorum daha bitmedi bile.Bölümdeki karakter çeşitliliği nasıl acaba? Önceki bölümde beğenmemiştim de.
Bölümdeki karakter çeşitliliği nasıl acaba? Önceki bölümde beğenmemiştim de.
Çok fazla, ben bu kadar beklemiyordum, sezon finaline yakışır bir bölüm olmuş, 2 saattir oynuyorum daha bitmedi bile.
2 kişiden biriyle oturmayı seçtikten sonra bi 10-15 dk oynadım.Hangi bölümdesin acaba merak ettim? Şu işlerimi bitireyim bir kez daha oynayacam, tadı damağımda kaldı. Elim diğer rotaları oynamaya gitmiyor nasıl, yapacam bilmiyorum.
Hocam discord üzerinden bulamadım sizi.Editore yazdım aktif olunca eklenir ama pcde oynayacak olanlar bana discord üzerinden ulaşabilir.
https://adultoyunceviri.com/konular/summers-gone.204/ foruma eklendiHocam discord üzerinden bulamadım sizi.
Ben de yaklaşık 1 saat oynadım ve Ocean yine yapmış yapacağını diyorum. Özellikle Bella ile olan her sahneye bayıldım. Tamamen bitirmedim daha ama sezon finaline yakışan bir bölüm olduğuna eminim.5. bölümü bitirdim, yaklaşık 2.5 saatlik bir bölümdü ve beklediğinden çok daha doluydu. Bölüm hakkında spoilersız birşey yazmak çok zor diyebilirim. Sezon finaline yakışır bir bölüm olmuş, özellikle kapanışı çok iyiydi. Yeni sezonu beklemek zor olacak gibi, umarım yapımcı Steam'de patlama yapar ve bölümler daha hızlı gelmeye başlar.
Bulman zor herkesin ki patlamıştır, 5. bölüme atlaman 10dk bile sürmezİngilizce save dosyası nerde bulabilirim. Benimkiler patlamış vaziyette. Çalışmıyorlar.
Sadece bölüm 5, hala 2. bölümün yarısı yenilenecek maalesefbu keko eski sürümü yenilemiş şekilde mi yayınladı direkt 5. bölümü mü yaynladı
O da 2-3 ay sürer deseneSadece bölüm 5, hala 2. bölümün yarısı yenilenecek maalesef
Aralık veya Ocak ayında paylaşacam demiştiO da 2-3 ay sürer desene
geldi ama çevirisi ne zaman gelir bilinmezbölüm 5 ne zaman gelir ?
en geç Şubatta eline geçerbölüm 5 ne zaman gelir ?