B
burak6788
Kayıtlı Üye
3 ay sonra gelirbulamıyorum nerde acaba ?
3 ay sonra gelirbulamıyorum nerde acaba ?
Henüz çevirisi gelmedi ama başka yabancı sitelerde bulabilirsin ingilizce altyazılıbulamıyorum nerde acaba ?
Sitemizde İngilizce versiyonu mevcut. Çevirili hali için ise biraz daha beklemeniz lazımbulamıyorum nerde acaba ?
Bunu tahmin etmek çok zor, yapımcı sistemini güncelledikten sonra anca tahmini birşey söylenebilir.hacı sezon 2 full sürüm tahmini ne zaman çıkar
knk bölüm 5 bana da lazım nereden indirecem5. bölümü bitirdim, yaklaşık 2.5 saatlik bir bölümdü ve beklediğinden çok daha doluydu. Bölüm hakkında spoilersız birşey yazmak çok zor diyebilirim. Sezon finaline yakışır bir bölüm olmuş, özellikle kapanışı çok iyiydi. Yeni sezonu beklemek zor olacak gibi, umarım yapımcı Steam'de patlama yapar ve bölümler daha hızlı gelmeye başlar.
Sitemizde İngilizce versiyonu mevcutknk bölüm 5 bana da lazım nereden indirecem
Bence gayet iyiydi tamam eksik ve üstü kapalı olan çok konu var hikayede ama bu bölümde diğer bölümlere nazaran daha da ilerledi oyunun hikayesi. Sezon 2 de her şey netleşecektir. Tabi "hiçbir şey yok" derken bahsettiğin eğer seks sahnesi olmamasıysa orasına lafım yok.O kadar bekle çıkan bölüme bak. Hiçbir şey yok.
Şu beklemeyi özlemişim ya, o renderlara nereden ulaşabiliriz acabaSummer's Gone Sezon 2 Bölüm 1 Gidişatı Hakkında Bilgilendirme
Renderler yapılmaya başlandı denilebilir.
Aşağıya yeni sezondan bir ön izleme bırakıyorum.
Milayı bırakıyorum aşağıya daha daha fazlası gösterilemiyor çünkü artık Mila için hiç görmediğimiz şeyler görebilirsiniz.
Gerisi spoilere gireceği için paylaşılmadı yapımcı tarafından ama zaraya ait 3 ön izleme daha var discord sunucusunda.Şu beklemeyi özlemişim ya, o renderlara nereden ulaşabiliriz acaba
BU OYunu o kadar çok seviyorum ki yemin ederim rdr bu kadar sarmadı beni nolur hızlı gelse
Eğer giriş yaparken bilgileriniz doğru olduğu hatalı giriş bilgileri yazıyorsa; kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olup olmadığını kontrol edin, eğer varsa bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak değiştirin. Daha sonra giriş yapmayı deneyin.Oyuna giriş yaparken kullanıcı adım ve şifrem doğru ama yanlış diyor
genelde herkes öyle yapıyor ama ben ev arkadaşımızın rotasından gitmeyi tercih ediyorum sürekli beraberiz aynı evdeyiz bu insanla olayların daha heycanlı olucanı düşünüyorumBella şu ana kadar oynadığım oyunlarda en iyi yazılmış kadın karakter olabilir ve mc ile olan ilişkisi, diyalogları çok iyi işleniyor. Rotasından gitmeyen varsa şiddetle tavsiye ederim.