Aşağıya bıraktığım konudan sorunun cevabına videolu anlatımla ulaşabilirsin.nasıl indiriyoruz bunları indirme linkleri sürekli video ya yönlendiriyor video bitince de indirmiyor
Hiçbiri yok, görsel roman şeklindeOyunda NTR, Cuckold, Sandbox ya da point & click unsuru var mı yoksa seçimlere dayanan dizi tadında oyun mu ?
Yani bu habere göre oyun ne zaman çıkacak acaba tahmini?Summer's Gone Gidişatı Hakkında Bilgilendirme
SG şu anda 1350 renderlenmiş görüntüye sahip. SG'nin kuyruğunda 310 render daha var ve güncellemenin tamamlanması için yaklaşık 450 render daha kurulması gerekeceğini söylenebilir.
Aşağıya bir render bırakıyorum daha fazlası için Summer's Gone Bölüm 5 Ön İzlemeleri konusunu ziyaret edebilirsiniz.
Yapımcı iki oyunu bir arada götürmeye çalıştığı için beta sürecini de varsayarsak ağustos-eylül gibi çıkma ihtimali yüksek gibiYani bu habere göre oyun ne zaman çıkacak acaba tahmini?
Başka güncelleme gelmedi o zamandan beri. Sadece eski bölümler yenilendiSon güncelleme ne kadar uzun? En son Eylul Ekim zamani çıkan güncellemeyi oynamıştım
Aralıkta bölüm 4.5 geldi.Son güncelleme ne kadar uzun? En son Eylul Ekim zamani çıkan güncellemeyi oynamıştım
İlk wiab sonra summer's gone yayınlayacak yapımcıwiabı ne zaman yayınlayacak
wiabı o zaman önümüzdeki ayın başında çıkarırİlk wiab sonra summer's gone yayınlayacak yapımcı
Oyunu betaya sokmasını da hesaplarsak ağustos-eylül gibi olabilir
2 tane ikram daha eklendi.Summer's Gone Bölüm 5 Gidişatı Hakkında Bilgilendirme
Oyunun %85'i tamamlandı.
Bölüm 2'nin yenilecek son kısımlarından birazı yenilenmeye başladı.(paylaşıldı)
Aşağıya bir render bırakıyorum daha fazlası için Summer's Gone Bölüm 5 Ön İzlemeleri konusunu ziyaret edebilirsiniz. ( Eski - Yeni olmak üzere 10 render, 2 ön izleme ve 2 tane ikram paylaşıldı.)
Ekli dosyayı görüntüle 14549
Olabilir çünkü iki oyunu da araya fazla zaman girmeden yayınlamak istiyor oceanwiabı o zaman önümüzdeki ayın başında çıkarır