SagoK
Güncelleme Abonesi
Eternum Türkçe Erişimcisi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
2024 yerel seçimlerinden sonra gelme ihtimali yüksek gibiBölüm 5 tahmini ne zaman gelir ?
2024 yerel seçimlerinden sonra gelme ihtimali yüksek gibiBölüm 5 tahmini ne zaman gelir ?
Bu yıl içinde bir güncelleme alacak %40 tamamlandıBölüm 5 tahmini ne zaman gelir ?
Belli olmaz where it all began bitmek üzere bütün işi Summer'se yıkarsa daha da hızlı gelebilir sistem yükseltmesinden sonra 1 haftada 300 render alabilirim diyorduKasımdan önce bekleme
Knk o yaptığını bozup tekrardan yapıyo. Ordan zaman kaybediyo zaten.Belli olmaz where it all began bitmek üzere bütün işi Summer'se yıkarsa daha da hızlı gelebilir sistem yükseltmesinden sonra 1 haftada 300 render alabilirim diyordu
1. sezon finali, oyun toplam 30 bölümden oluşacak.5 bölüm finalmi(
oha ömrümüz yeter mi acaba finali görmeye1. sezon finali, oyun toplam 30 bölümden oluşacak.
şükür.Sağol1. sezon finali, oyun toplam 30 bölümden oluşacak.
reworklü sürümpc için indirdim de bu sürüm yapımcının rework yaptığı sürüm mü yoksa eski versiyonlusu mu
1. sezon finali, oyun toplam 30 bölümden oluşacak
Zaten senede 1 bölüm ya geliyo ya gelmiyo,25 sene sonramı bitecek oyun öne öyle.1. sezon finali, oyun toplam 30 bölümden oluşacak.
Kurgu hataları neler ki? Benim hiç dikkatimi çekmedi oynarken nedense.Hikaye güzel fakat çok fazla kurgu hatası varmış gibime geldi çoğu yerde bu neden yaşanıyor diye sorguladım kendimi. Ayriyetten erotik sahneler gene iyidi şu anda hem nami hem de bellaya yürümüş durumdayım diğer kızlar ilgilimi çekmiyor umarım devamı hızlı bir şekilde gelir
Tam olarak öyle demeyimde oynarken çok fazla şu anda bu neden yaşanıyor diye sordum kendime ama hikayesi süper güzelKurgu hataları neler ki? Benim hiç dikkatimi çekmedi oynarken nedense.
Oyunun hikayesi güzel mi ? Ona göre oynayacağım. Hikaye üzerine odaklıysa süper olur.
Bence hikayesi en iyi adult oyun bu kesin oynamalısınOyunun hikayesi güzel mi ? Ona göre oynayacağım. Hikaye üzerine odaklıysa süper olur.