Byferohck
Discord Ünlüsü
ÖyleOyle mi
ÖyleOyle mi
Yeni sürümden kastın son bölümse en güncel bölümü varMerhaba. Summer's Gone'un yeni sürüm gelmiş galiba ne zaman paylaşılacağı hakkında bir bilginiz varmı ?
en son sürüm derken 4.5i kastediyorum en son sürüm 4.5 değil miYeni sürümden kastın son bölümse en güncel bölümü var
Bölüm 5 için 4 ay daha beklemen lazım
Evet son sürüm 4.5 bölümü. Bu konudan indirip oynayabilirsin.en son sürüm derken 4.5i kastediyorum en son sürüm 4.5 değil mi
tamamdır sağolun teşekkür ederim hepinizeEvet son sürüm 4.5 bölümü. Bu konudan indirip oynayabilirsin.
Oyunun bir bölümü farklı bir çevirmen tarafından çevrilmiş, şu anki çevirmen oyun ile birebir çevirdiğini söyledi.Oyun harika tek kötü yanı bitmesi, olumsuz yanı ise çeviriyi yapan arkadaşların eline sağlık fakat inanılmaz küfür geçiyo ve bu da oyunu oynarken insanı oyundan kopartıyo şahsen bu benim yorumum sürekli anneye küfür falan... orijinalini bilmiyorum ama çeviride böyle bir de bazen çeviren arkadaşlar araya kendi yorumlarını ve esprilerini katmasa çok daha güzel olabilir
Katiliyorum Ben bir cok Oyun da denk geliyorum bunu ornek Universty of Problems te de ayni bu durumOyunun bir bölümü farklı bir çevirmen tarafından çevrilmiş, şu anki çevirmen oyun ile birebir çevirdiğini söyledi.
Kesinlikle katılıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam oyunun ilk bölümlerini çeviren arkadaş gereksiz bir şekilde komik olmayan espriler ve küfürler koymuş. Oyunu oynarken ciddi olamıyordum çoğu zaman. Bunddan dolayı da oyundan çıkasım geliyordu. Umarım ilk bölümleri de tekrar elden geçirir çeviri ekibi.Oyun harika tek kötü yanı bitmesi, olumsuz yanı ise çeviriyi yapan arkadaşların eline sağlık fakat inanılmaz küfür geçiyo ve bu da oyunu oynarken insanı oyundan kopartıyo şahsen bu benim yorumum sürekli anneye küfür falan... orijinalini bilmiyorum ama çeviride böyle bir de bazen çeviren arkadaşlar araya kendi yorumlarını ve esprilerini katmasa çok daha güzel olabilir
Burada herkese açılan son güncelleme 25 gün önceydi ona göre hesap etOyuna son güncelleme ne zaman geldi 2 ay önce falana bitirmiştim güncelleme aldı mı?
Teşekkürler peki güncelleme kaç saatlik oynanış sunuyor yaklaşık olarak?Burada herkese açılan son güncelleme 25 gün önceydi ona göre hesap et
1.5 saat civarındaTeşekkürler peki güncelleme kaç saatlik oynanış sunuyor yaklaşık olarak?
3 yada 4 Ay kadar surebilirYeni bölüm ne zaman gelir tahmini