Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
bu güncellemede önceki chapterlarda bir değişiklik yok değil mi? kaldığım yerden oynicam çünkü
Bölüm 2nin yarısını yeniledi ve bölüm 3 sai mc kavga sahnesini kaldırdı onun yerin bir kaç yeni render ekledi baska birsey yok

Scarlet42

Scarlet42

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Daha oynamadım ama yenilenmeyen eski render kaldı mı?
Bazen buradan yayınlanıyor eski ve yeni görüntüler aynı olayla alakalı...
Ne kadar kaldı böyle eski resimler hala çok var mı?

A1mehmet

A1mehmet

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bende önceki 4 bölüm vardı sonra bunu indirdim 4 50 ve enson yerden devam etmiyor nasıl yapacağız bi bilgi verseniz olurmu ya

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
Bende önceki 4 bölüm vardı sonra bunu indirdim 4 50 ve enson yerden devam etmiyor nasıl yapacağız bi bilgi verseniz olurmu ya
Muhtemelen oyuna yeni renderler filan eklendiği için dosyalar değişmiş olabilir bence baştan oyna emin ol daha fazla keyif alırsın yenilenmiş bölümler gayet iyi

A1mehmet

A1mehmet

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Muhtemelen oyuna yeni renderler filan eklendiği için dosyalar değişmiş olabilir bence baştan oyna emin ol daha fazla keyif alırsın yenilenmiş bölümler gayet iyi
Çok teşekkür ederim benim için daha iyi olurda her yeni bölüm geldiğinde baştan mı başlayaçagız

L

Larso22

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yeni bolumde Bella ile hikaye isleniyor mu iyice? Her bölümde tek bir karaktere mi odaklaniuor yoksa yapımcı?

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
Yeni bolumde Bella ile hikaye isleniyor mu iyice? Her bölümde tek bir karaktere mi odaklaniuor yoksa yapımcı?
4.5dan bahsediyorsan ağırlı olarak vic ile mila ama bella rotasındaysan 4.5 sonunda bellayı göreceksin 5.bölümde ise yine bella rotasındaysan onunla ilgili sahneler var ama ne kadar olur bilemiyorum şimdilik

aalexx

aalexx

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
5. bölüm Bella ağırlıklı olacak sanırım. Paylaşılan bazı renderlerda bunu onaylıyor. Umarım son anda bir şey değişmez birkaç bölümdür Bella'yı göremiyoruz zaten.

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
5. bölüm Bella ağırlıklı olacak sanırım. Paylaşılan bazı renderlerda bunu onaylıyor. Umarım son anda bir şey değişmez birkaç bölümdür Bella'yı göremiyoruz zaten.
Ayua ile eğitim sahnesi seçime bağlı nia sahnesi vesairede olacak gibi sanki ama bella rotasındaysan nia sahnesini geçebilir belki yeni logda bellchen paylasır ocean artık heralde

samet00

samet00

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
dosyaları başka yerden yükleyemez misiniz cloud ve mega sıkıntıli 900 mblik oyunu 1 saate indiriyor en az. internetim iyi benlik bir problem yok.

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
dosyaları başka yerden yükleyemez misiniz cloud ve mega sıkıntıli 900 mblik oyunu 1 saate indiriyor en az. internetim iyi benlik bir problem yok.
megasync uygulaması ile indirirsen sorun yaşamazsın gayet hızlı indirme yapar sadece her 2 gb de modem resetlemen gerekir

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Başka bir tarayıcı veya IDM tarzında programları deneyebilirsiniz.

A

AlphaOdun

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
güncelleme gelmesi iyi olmuş zira oyunu unutuyordum

okulun ilk gününde karşımıza çıkan rakun detayı fazlasıyla hoşuma da gitti yapımcının kemal abimi bu şekilde oyununda yer vermesi mükemmel olmuş

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Summer's Gone Gidişatı Hakkında Bilgilendirme

640 render yapıldı ve oyunun %40'nın tamamlandığı söylenebilir.

Render sayısı geçen sefer ki bilgilendirmeye göre neredeyse iki katına çıktı.

Umarım 4 haneli bir render sayısı ile 2 hafta içinde görüşürüz.

Aşağıya bir ön izleme bırakıyorum daha fazlası için Summer's Gone Bölüm 5 Ön İzlemeleri konusunu ziyaret edebilirsiniz.

Nia_3.png

Son düzenleme:
mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
Summer's Gone Gidişatı Hakkında Bilgilendirme

640 render yapıldı ve oyunun %40'nın tamamlandığı söylenebilir.

Render sayısı geçen sefer ki bilgilendirmeye göre neredeyse iki katına çıktı.

Umarım 4 haneli bir render sayısı ile 2 hafta içinde görüşürüz.

Aşağıya bir ön izleme bırakıyorum daha fazlası için Summer's Gone Bölüm 5 Ön İzlemeleri konusunu ziyaret edebilirsiniz.

Nia_3.png
Bu herifin sanatı gercekten cok iyi görünüse göre ocean yeni sistemi alıcak gibi ve hızlandığı söylenebilir fero bazen oceandan daha hızlı log paylasıcaksın diye düşünmüyor değilim dakik gidiyosun yemin ederim 😂

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Bu herifin sanatı gercekten cok iyi görünüse göre ocean yeni sistemi alıcak gibi ve hızlandığı söylenebilir fero bazen oceandan daha hızlı log paylasıcaksın diye düşünmüyor değilim dakik gidiyosun yemin ederim 😂
Bir kaç güncelleme sonra bilgilendirmeler gelmemeye başlayabilir forumu aktif kullanan sayısı çok az hatta yok normalde zaten yöneticiden izin almasaydım geliştirici günlüklerini paylaşmak yasak

Üst Alt