Byferohck
Discord Ünlüsü
Where it all began kulübü açıldı akşam 9 da konuları açacağım.
Sg kulübünde paylasırız ayrıca site wiab cevirince burada’da ilgi görür sonucta sg oynayan bağlatıları anlamak için wiab’de oynamak isteyecektirWiAB konusuna yazdım o bilgiyi forumda ona yer vermek olayını yönetici ile konuşurdum onun içinde bir kulüp açılmasını fakat pek popüler değil zor
Mackenzieden rica ettim açtı sağolsun ve aktif tutacağımı söyledim umarım aktif olurByferohck sende cok hızlısın birde oguz dc deki size yetisilmez valla
Olur olur merak etme log geldikce fotoları ıstersen ben sana atarımMackenzieden rica ettim açtı sağolsun ve aktif tutacağımı söyledim umarım aktif olur
İşte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık.Olur olur merak etme log geldikce fotoları ıstersen ben sana atarım
4 değil de 3 dolar ve küsürat vardır ama sistem 4 e tamamlamıştır büyük ihtimalleHesabımda 4 dolar olduğu halde ilkbahar etkinliği almaya çalıştığım zaman kredi yetersiz uyarısı alıyorum.
henüz yok, belki ilerideki güncellemelerde gelirOyunda sex sahnesi var mı?
Oyun acilmasina ragmen erişim bulunmamaktadir diyor mobilde
Oyun sizin indirdiğiniz saatlerde betadaydı. Betadaki oyunlar için ayrı kategori olduğundan ekstradan belirtilmesine ihtiyaç duyulmuyor. Zaten sabaha doğru betadan çıktığının duyurusu Discord sunucumuz üzerinden yapıldı, şu an oyunu ücretsiz şekilde oynayabilirsiniz.oyunu indirdim açmak için para istiyor keşke başta belirtseydiniz indirmeden
Summers gone 5. Bölümü sormak için baya erken biliyorum ama tahmini ne zaman gelir seneye mi yaz sonu gibi mi varmı tahmininMackenzieden rica ettim açtı sağolsun ve aktif tutacağımı söyledim umarım aktif olur
Gelecek güncelleme 1900 render civarında olur diye tahmin ediyorum ve 12 gün önce 350 render yapıldı Kasım veya Aralık ayında gelebilir diye düşünüyorumSummers gone 5. Bölümü sormak için baya erken biliyorum ama tahmini ne zaman gelir seneye mi yaz sonu gibi mi varmı tahminin
yapımcı ikinci oyununu %75 tamamlamış. İkinci oyunu çıkmadan summer's ı çıkarmaz, yaz ortası veya sonu gibi gelebilir summer'sSummers gone 5. Bölümü sormak için baya erken biliyorum ama tahmini ne zaman gelir seneye mi yaz sonu gibi mi varmı tahminin