Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
WiAB konusuna yazdım o bilgiyi forumda ona yer vermek olayını yönetici ile konuşurdum onun içinde bir kulüp açılmasını fakat pek popüler değil zor
Sg kulübünde paylasırız ayrıca site wiab cevirince burada’da ilgi görür sonucta sg oynayan bağlatıları anlamak için wiab’de oynamak isteyecektir

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
Byferohck sende cok hızlısın birde oguz dc deki size yetisilmez valla

Q

Qwerty999

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Hesabımda 4 dolar olduğu halde ilkbahar etkinliği almaya çalıştığım zaman kredi yetersiz uyarısı alıyorum.

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Eternum Türkçe Erişimcisi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
Hesabımda 4 dolar olduğu halde ilkbahar etkinliği almaya çalıştığım zaman kredi yetersiz uyarısı alıyorum.
4 değil de 3 dolar ve küsürat vardır ama sistem 4 e tamamlamıştır büyük ihtimalle
1 dolar daha yüklersen etkinlik paketini sorunsuz şekilde alırsın

I

ismetyılmaz

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun acilmasina ragmen erişim bulunmamaktadir diyor mobilde

C

cardbox31

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunu indirdim açmak için para istiyor keşke başta belirtseydiniz indirmeden

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Oyun acilmasina ragmen erişim bulunmamaktadir diyor mobilde
oyunu indirdim açmak için para istiyor keşke başta belirtseydiniz indirmeden
Oyun sizin indirdiğiniz saatlerde betadaydı. Betadaki oyunlar için ayrı kategori olduğundan ekstradan belirtilmesine ihtiyaç duyulmuyor. Zaten sabaha doğru betadan çıktığının duyurusu Discord sunucumuz üzerinden yapıldı, şu an oyunu ücretsiz şekilde oynayabilirsiniz.

E

emin1313

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Çeviren kişinin ellerine sağlık, baştan savma yapmadığı içinde tebrik ve teşekkür ediyorum. Bir de oyunu oynarken Namiye ayar oldum ya, özelimizi bahsediyoz herkese söylüyor mk, gemideki patlak yemin ediyorum.

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Summers gone 5. Bölümü sormak için baya erken biliyorum ama tahmini ne zaman gelir seneye mi yaz sonu gibi mi varmı tahminin
Gelecek güncelleme 1900 render civarında olur diye tahmin ediyorum ve 12 gün önce 350 render yapıldı Kasım veya Aralık ayında gelebilir diye düşünüyorum

F

fnccapt

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
babakolar şifremi yazıp oyuna girdiğim zaman hata bildir yazısı çıkıyor ne yapmam lazım

junyr

junyr

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bu güncellemede önceki chapterlarda bir değişiklik yok değil mi? kaldığım yerden oynicam çünkü

Üst Alt