Byferohck
Discord Ünlüsü
Aynen öldürdü ve evin arka bahçesine gömdüşu summer öldüyse kesin namiden şüpheleniyorum çok kıskanç korumacı bir tip
Aynen öldürdü ve evin arka bahçesine gömdüşu summer öldüyse kesin namiden şüpheleniyorum çok kıskanç korumacı bir tip
Hayır, şuanda en güncel sürüm 4.5.4.5ten sonrası var mı
Summers Gone'ın yapımcısının bir başka oyunu olan Where It All Began'ı oynayabilirsin ama güncelleme bekle derim şuan biraz kısa oyunacaba bunun tarzında animasyonları kaliteli ve hikayesi güzel oyunlar önerirmisiniz ? (BaDik , City of Broken Dreamers , become Rockstar oyunlarını oynadım )
4.5 güncellemesinin tamamı Victoria ve Mila'nın evinde yaptığı partide geçiyor. Bazı karakterlerle yaptığın seçimlere göre yakınlaşma yaşıyorsun bu sürümde. Ben 5. bölümü bekle derim 4.5 gerçekten baya kısa çünkü.4.5 güncellemesi ile gerçekten ciddi bir değişim var mı oyunda? Yoksa 5. bölümün tamamen çıkmasını mı beklemek lazım?
5.bölüm sezon finali mi olcak ve güncelleme ne zaman gelicek ?4.5 güncellemesinin tamamı Victoria ve Mila'nın evinde yaptığı partide geçiyor. Bazı karakterlerle yaptığın seçimlere göre yakınlaşma yaşıyorsun bu sürümde. Ben 5. bölümü bekle derim 4.5 gerçekten baya kısa çünkü.
Evet, 5. bölüm 1. sezon finali olacak. Yeni bölüm için net bir tarih yok ama tahmini Eylül Ekim civarı çıkabilir5.bölüm sezon finali mi olcak ve güncelleme ne zaman gelicek ?
Bu hızla giderse yaz birimine bölüm gelir heraldeSummer's Gone Gidişatı Hakkında Kısa Bilgilendirme
935 civarında render alındı.
Telefon çalışmaları başladı.
Aşağıya bir render bırakıyorum daha fazlası için Summer's Gone Bölüm 5 Ön İzlemeleri konusunu ziyaret edebilirsiniz.(toplam 7 adet render eklendi.)
Bu gidişle en iyi ihtimal Ağustos sonu. Kasım ayında Bölüm 4.5 Betası çıktı Mayıs ortasındayız ilerleme düşük bence. Tabi iki oyun geliştiriyor ve bölümleri de yeniliyor ama benim için düşük hız.Bu hızla giderse yaz birimine bölüm gelir heralde
Aynen bide yetmiyormuş gibi yaptıklarını falan bozuyo çıldırtıyo adamıBu gidişle en iyi ihtimal Ağustos sonu. Kasım ayında Bölüm 4.5 Betası çıktı Mayıs ortasındayız ilerleme düşük bence. Tabi iki oyun geliştiriyor ve bölümleri de yeniliyor ama benim için düşük hız.
Ocean'a alıştık artık ya. Yapacak bir şey yokAynen bide yetmiyormuş gibi yaptıklarını falan bozuyo çıldırtıyo adamı
Oyle diyorsun da bir de soyle dusun yapimci nin Real de de bir Hayat i var surekli Oyunlar uzerin de calisamaz ayrica 2 oyun yapip bolumleri de yeniliyor Bana gore dogal normal ilerleme Oceans ten dha uyusuklari var 1 oyun u uzun sure cikartamayanlarAynen bide yetmiyormuş gibi yaptıklarını falan bozuyo çıldırtıyo adamı
En son çıkan sürüm 4.5 şuan yapımcı tarafından 5 yapılıyorSummer's Gone CH 6 mi cikmis
Oyle miEn son çıkan sürüm 4.5 şuan yapımcı tarafından 5 yapılıyor