Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
ForDeor

ForDeor

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
acaba bunun tarzında animasyonları kaliteli ve hikayesi güzel oyunlar önerirmisiniz ? (BaDik , City of Broken Dreamers , become Rockstar oyunlarını oynadım )

ValheiNN

ValheiNN

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
acaba bunun tarzında animasyonları kaliteli ve hikayesi güzel oyunlar önerirmisiniz ? (BaDik , City of Broken Dreamers , become Rockstar oyunlarını oynadım )
Summers Gone'ın yapımcısının bir başka oyunu olan Where It All Began'ı oynayabilirsin ama güncelleme bekle derim şuan biraz kısa oyun

Penetrator God

Penetrator God

Kayıtlı Üye
Web Sitesi
www.wattpad.com
Kredi
0$
4.5 güncellemesi ile gerçekten ciddi bir değişim var mı oyunda? Yoksa 5. bölümün tamamen çıkmasını mı beklemek lazım?

ValheiNN

ValheiNN

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
4.5 güncellemesi ile gerçekten ciddi bir değişim var mı oyunda? Yoksa 5. bölümün tamamen çıkmasını mı beklemek lazım?
4.5 güncellemesinin tamamı Victoria ve Mila'nın evinde yaptığı partide geçiyor. Bazı karakterlerle yaptığın seçimlere göre yakınlaşma yaşıyorsun bu sürümde. Ben 5. bölümü bekle derim 4.5 gerçekten baya kısa çünkü.

XTheDarkLordX

XTheDarkLordX

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Bella'yı şimdiden özledim..

B

brcibilidom

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
4.5 güncellemesinin tamamı Victoria ve Mila'nın evinde yaptığı partide geçiyor. Bazı karakterlerle yaptığın seçimlere göre yakınlaşma yaşıyorsun bu sürümde. Ben 5. bölümü bekle derim 4.5 gerçekten baya kısa çünkü.
5.bölüm sezon finali mi olcak ve güncelleme ne zaman gelicek ?

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Summer's Gone Gidişatı Hakkında Kısa Bilgilendirme

935 civarında render alındı.
Telefon çalışmaları başladı.
Aşağıya bir render bırakıyorum daha fazlası için Summer's Gone Bölüm 5 Ön İzlemeleri konusunu ziyaret edebilirsiniz.(toplam 7 adet render eklendi.)
Bellchen_2.png

B

burak6788

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
B

Bybadik12

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu hızla giderse yaz birimine bölüm gelir heralde
Bu gidişle en iyi ihtimal Ağustos sonu. Kasım ayında Bölüm 4.5 Betası çıktı Mayıs ortasındayız ilerleme düşük bence. Tabi iki oyun geliştiriyor ve bölümleri de yeniliyor ama benim için düşük hız.

B

burak6788

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Bu gidişle en iyi ihtimal Ağustos sonu. Kasım ayında Bölüm 4.5 Betası çıktı Mayıs ortasındayız ilerleme düşük bence. Tabi iki oyun geliştiriyor ve bölümleri de yeniliyor ama benim için düşük hız.
Aynen bide yetmiyormuş gibi yaptıklarını falan bozuyo çıldırtıyo adamı :)

Leão Frosty

Leão Frosty

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Aynen bide yetmiyormuş gibi yaptıklarını falan bozuyo çıldırtıyo adamı :)
Oyle diyorsun da bir de soyle dusun yapimci nin Real de de bir Hayat i var surekli Oyunlar uzerin de calisamaz ayrica 2 oyun yapip bolumleri de yeniliyor Bana gore dogal normal ilerleme Oceans ten dha uyusuklari var 1 oyun u uzun sure cikartamayanlar

Üst Alt