Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
fero sendemi bu işe gireceksin Byferohck

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
mehmed19 evet ama şuan değil ben normalde terziyim 1.5-2 sene sonra yapmayı düşünüyorum sabahları yine terzilik akşamlarımı ayıracağım bu iş için

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
mehmed19 evet ama şuan değil ben normalde terziyim 1.5-2 sene sonra yapmayı düşünüyorum sabahları yine terzilik akşamlarımı ayıracağım bu iş için
Vay helal olsun umarım iyi bir hikaye yaparsın ilk patreonun hazır kardesim

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Vay helal olsun umarım iyi bir hikaye yaparsın ilk patreonun hazır kardesim
Teşekkürler hikaye kısmı için çoklu evren ile ilgili yapmayı düşünüyorum şuan 3 bölümlük bir hikaye de hazır zaten insanlar ne kadar üniversite ortamı olan oyunları daha çok sevse de bilmiyorum bakalım 😳

CORPSE

CORPSE

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Ocean evren kurmak istiyor dpc ise patronları ne istiyorsa önlerine onu koyuyor hatta hikaye ve render olayında ocean bir parmak adım önde ama hepimizin dediği gibi tutarlılığı olmadığı sürece yaptığı iş göz önüne gelmez ve kimse bir bölüm için 1 sene beklemez
Being a Dik'teki kişilerin çoğu karakter ama Oceanın oyunlarındaki kişiler şuan tip. Oceanın bir evren kurması için çok fazla bölüme ihtiyacı var bu yavaşlıkla devam ettiği sürece bomboş bir evren olur. Çok az karakter var. Buradaki Karakter dediğim görünüşü olan NPC'ler değil. Onların karakter olabilmesi için haklarında daha fazla şey bilmemiz gerek ve onun için düşüncelerini olaylarını vesaire bilmemiz gerekiyor ama Oceanın kurgusunda bu yok o yüzden zayıf.

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
Being a Dik'teki kişilerin çoğu karakter ama Oceanın oyunlarındaki kişiler şuan tip. Oceanın bir evren kurması için çok fazla bölüme ihtiyacı var bu yavaşlıkla devam ettiği sürece bomboş bir evren olur. Çok az karakter var. Buradaki Karakter dediğim görünüşü olan NPC'ler değil. Onların karakter olabilmesi için haklarında daha fazla şey bilmemiz gerek ve onun için düşüncelerini olaylarını vesaire bilmemiz gerekiyor ama Oceanın kurgusunda bu yok o yüzden zayıf.
Her karakterin ayrı hikayesi var diyor ama dediğin gibi bu yavaslıkla onları görmemiz mucize şimdilik

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
Teşekkürler hikaye kısmı için çoklu evren ile ilgili yapmayı düşünüyorum şuan 3 bölümlük bir hikaye de hazır zaten insanlar ne kadar üniversite ortamı olan oyunları daha çok sevse de bilmiyorum bakalım 😳
Valla helal olsun insallah yaparsında bizde oynarız sonrada yeni bölüm nerde kaldı bu byferoda baya yavas diyip burda isyan ederiz 😂

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Üstesinden geleceksen bir bölüm için 1 sene beklemeyeceksen ocean dan bir eksiğin yoktur
Hatta sana ücretsiz olarak kodlama işinde yardımcı olmak isterim
Render almayı öğrendikten sonra başlamayı düşünüyorum zaten bu sene içinde eğer bir bilgisayar alabileceksem alacağım render almayı da öğrendikten sonra günde 15-20 render yapmak gibi bir hedef koymayı düşündüm ve eğer bunu yapabileceksem güncellemeler 4 ayda bir gelecek

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Eternum Türkçe Erişimcisi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
Render almayı öğrendikten sonra başlamayı düşünüyorum zaten bu sene içinde eğer bir bilgisayar alabileceksem alacağım render almayı da öğrendikten sonra günde 15-20 render yapmak gibi bir hedef koymayı düşündüm ve eğer bunu yapabileceksem güncellemeler 4 ayda bir gelecek
Önün açık hedeflerin de var yürü o zaman aga
En kötü battı balık yan gider dersin

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
ınsallah yaparsın bro ama zor iş mesela ben hayatta yapamam :) sen yap biz destek olalım kardesım

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
Byferohck ne kadar süre ara ile log paylasıyordu ocean sen bilirsin kesin

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
Byferohck fero yeni logu gördün mü wiab icin yayınladı sanırım yeni bir istasyon kurucak sonunda baya ciddi duruyor kurarsa güncellemeleri hızlı alır bu arada wiab %75 i bitmiş forumda onada bir yer verme zamanı geldi gibi :)

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Byferohck fero yeni logu gördün mü wiab icin yayınladı sanırım yeni bir istasyon kurucak sonunda baya ciddi duruyor kurarsa güncellemeleri hızlı alır bu arada wiab %75 i bitmiş forumda onada bir yer verme zamanı geldi gibi :)
WiAB konusuna yazdım o bilgiyi forumda ona yer vermek olayını yönetici ile konuşurdum onun içinde bir kulüp açılmasını fakat pek popüler değil zor

Üst Alt