mehmed19
Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
site 2 nisanda paylastıTürkcesinden
site 2 nisanda paylastıTürkcesinden
yeni bölümde öper geçerAbi ne olacak bu bella ile mc nin durumu ya. Bi gireyim bella rotası oynuyayım dedim, hüzünlendim yine...
Hikayede ilerleme oluyor ancak yavas söylediğin gibi aynen ama ocean oyunu sadece MC’nin hikayesine odaklamıyor bir cok karakterin kendi hikayesi var onlara değinecek.Önemli olan bölüm 4.5 dan %25 fazla olması değil, önemli olan hikayenin ilerlemesi. Yanlış hatırlamıyorsam, güncel bölümden bir önceki bölümde masa oyunu cart curt diye saçma bir bölüm yayınladı. Yok efendim sentinel ile işbirliği yapıyorlarmış yok bilmem ne. Hikayeye hiçbir etkisi yoktu animelerin filler bölümleri gibiydi. Artık biraz biraz Summer'a ne oldu, Sasha ve Nami'nin köpesinin olayı ne gibi konulara girsek çok iyi olacak. Yoksa ölmeden finali göremeyeceğiz. Ben daha önce de sormuştum Ferhat'a memnun musunuz hikayenin gidişatından diye, evet demişti. Patreonda ki patronları cidden anlamıyorum. 2 yıldır adam akıllı hikaye ilerlemiyor, ona rağmen nasıl memnun oluyorlar şaşıyorum bazen. Daha önce de dediğim gibi oyun, one piece animesine döndü finali 25 yıl sonra yapacak gibi duruyor. Bu kadar manasız uzatmalara dayanamıyorum, hızlıca gönder tüketelim bitsin artık.
Katılıyorum çok yavaş ilerliyor ve 2 oyun yapmanın etkisi olarak 2 iş yarım kalıyor. Önce birini bitirse ve diğerine odaklansa şu ana kadar çok daha iyi olurdu her 2 oyun için. Çünkü bu adam işi bitirmek yerine şuan zaman kazanıyor. Tabağına yapabileceğinden daha fazlasını koyuyor. Arada farklı şeyler olması değil onun yerine daha fazlası önemli bence yani o kart oyunu fena değildi. Hikayede sürekli fikir değiştiriyor. Yok efendim karanlık yol yapacam. 2 Gün geçiyor yapmayacam sonra yeni bölüm geliyor baya derin alt görseller koymuş karanlık yol için. Kendi bile ne yapmak istediğine emin değil. Çok daha bekletir bu oyun.Önemli olan bölüm 4.5 dan %25 fazla olması değil, önemli olan hikayenin ilerlemesi. Yanlış hatırlamıyorsam, güncel bölümden bir önceki bölümde masa oyunu cart curt diye saçma bir bölüm yayınladı. Yok efendim sentinel ile işbirliği yapıyorlarmış yok bilmem ne. Hikayeye hiçbir etkisi yoktu animelerin filler bölümleri gibiydi. Artık biraz biraz Summer'a ne oldu, Sasha ve Nami'nin köpesinin olayı ne gibi konulara girsek çok iyi olacak. Yoksa ölmeden finali göremeyeceğiz. Ben daha önce de sormuştum Ferhat'a memnun musunuz hikayenin gidişatından diye, evet demişti. Patreonda ki patronları cidden anlamıyorum. 2 yıldır adam akıllı hikaye ilerlemiyor, ona rağmen nasıl memnun oluyorlar şaşıyorum bazen. Daha önce de dediğim gibi oyun, one piece animesine döndü finali 25 yıl sonra yapacak gibi duruyor. Bu kadar manasız uzatmalara dayanamıyorum, hızlıca gönder tüketelim bitsin artık.
Patreonlara iade yapması gerekir o zaman yani tek oyuna yönelmesi için çünki wiab ayrı sg için ayrı patreon hesabı varYapımcının iki oyun yaptığının farkındayım. Ayrıca eski partneri ile anlaşamadığının da farkındayım. Daha önce de yazmıştım, madem sen sg yi partnerinden alıp kendin yapma kararı verdin, o zaman patronlara diyecektin ki, 2 oyuna aynı anda yetişemem. İlk önce x oyununun hikayesini tamamlayacağım, sonra da y oyununa odaklanacağım devam oyunu gibi olacak. Bunu yapmıyor, iki oyunda da render kaliteli olsun istiyor ama elinde imkan yok. Onu geçtim, hikaye konusunda siz kararsız diyorsunuz. Gidilen yol iyi ama, sonuca varamıyoruz çünkü, ocean çantasına çok fazla şey sıkıştırdığı için hareket edemiyor. Arkadaş şöyle bir şey de var. Bu yapımcı bir insan, yani sabah akşam çalış oyunu çıkart diyemezsin. Bunu şunun için söylüyorum, adam hem kendi hayatını idame ettirmesi gerek, hem de 2 tane oyun yapmasını bekleyen binlerce adam var. Yap abi ilk önce (yanlış bilmiyorsam where it all began dı oyunun adı) wab yi sonra geç sg ye bu kadar, ne kendini yor ne de bizi beklet bu kadar.
Adamda bildiğin JRR Tolkien kafası var bro. Canon yaratıp yaratıp bozuyo. Bu kafa ile çocuğundan dinleriz artık bir çok soru işaretinin cevaplarını.Patreonlara iade yapması gerekir o zaman yani tek oyuna yönelmesi için çünki wiab ayrı sg için ayrı patreon hesabı var
Hikayelerin nerdeyse tamamını bitirmişti bir kaç değişiklik yapıcaktı ama yayınlanmamış bölümlerle ilgili artık geriye dönük calısma olmayacak ocean kurgusu iyi zaten oyunun sevilen en iyi yanı hikayesi merak uyandırıyor ve kalitesi cok iyi yoksa olsada olur olmasada olurAdamda bildiğin JRR Tolkien kafası var bro. Canon yaratıp yaratıp bozuyo. Bu kafa ile çocuğundan dinleriz artık bir çok soru işaretinin cevaplarını.
Beni yanlış anlıyorsun, şuan bu işi zaten yapamaz. En başından partnerini kovduğu zaman diyecek ti ki, böyle böyle durum var. Wab patronlarına, sg ücretsiz vericem vb. bişi yapabilirdi. O zamanlar oyun bu kadar bilindik ve popüler bile değildi. Bölüm 3.5 dan sonra patladı oyun. Şuanda da çok fazla patronu var ama eleman almıyor, bu adam değişik bir kafa yapısında. Kaldı ki, bölüm 1-2 de ki renderları tekrar yaptı, bundan sonrakilere yapmayacağım diyo. Bu seferde, oyunun ilk 2 sürümüne kadar renderlar güzel, ortamlar değişik, 2 den sonrası o küçücük sınıfta geçiyor. Demem o ki, bu deli manyak ocean, çok kararsız bir adam. Renderlar kaliteli olsun diye yeni render yapıyor, kalan renderlar ilk bölümlere göre eski kalıyor. Çok enteresan valla.Patreonlara iade yapması gerekir o zaman yani tek oyuna yönelmesi için çünki wiab ayrı sg için ayrı patreon hesabı var
Doğruya doğru. Badik i sahne bunu hikaye için oynuyorum zaten ama çok budaklandırdı bu emmi olayı. Bide sadece hikaye değil uğraştığı aynı zamanda çizimi işe falanda uğraşıyor onunla farkındayım ama dediğim gibi bu adam fena yapbozcu. Bildiğin adamda yazar kafası var ve baya takıntılı bir yazar. Yaptığı iş ve yarattığı atmosfere bakarsan işinde çok ileri seviyede bir yazar ama keşke az daha tutarlı gitse diyor insan kendi kendineHikayelerin nerdeyse tamamını bitirmişti bir kaç değişiklik yapıcaktı ama yayınlanmamış bölümlerle ilgili artık geriye dönük calısma olmayacak ocean kurgusu iyi zaten oyunun sevilen en iyi yanı hikayesi merak uyandırıyor ve kalitesi cok iyi yoksa olsada olur olmasada olur
Regium oyunu yapıyorum diye milleti kandırdı 6 ay boyunca bir şey yapmadı adam ne yapsaydı yani adamı kovdum artık güncelleme de gelmeyecek mi deseydi millet bir güncelleme bekliyor ocean da mecburen apar topar bölüm 2 yi çıkarttıYapımcının iki oyun yaptığının farkındayım. Ayrıca eski partneri ile anlaşamadığının da farkındayım. Daha önce de yazmıştım, madem sen sg yi partnerinden alıp kendin yapma kararı verdin, o zaman patronlara diyecektin ki, 2 oyuna aynı anda yetişemem. İlk önce x oyununun hikayesini tamamlayacağım, sonra da y oyununa odaklanacağım devam oyunu gibi olacak. Bunu yapmıyor, iki oyunda da render kaliteli olsun istiyor ama elinde imkan yok. Onu geçtim, hikaye konusunda siz kararsız diyorsunuz. Gidilen yol iyi ama, sonuca varamıyoruz çünkü, ocean çantasına çok fazla şey sıkıştırdığı için hareket edemiyor. Arkadaş şöyle bir şey de var. Bu yapımcı bir insan, yani sabah akşam çalış oyunu çıkart diyemezsin. Bunu şunun için söylüyorum, adam hem kendi hayatını idame ettirmesi gerek, hem de 2 tane oyun yapmasını bekleyen binlerce adam var. Yap abi ilk önce (yanlış bilmiyorsam where it all began dı oyunun adı) wab yi sonra geç sg ye bu kadar, ne kendini yor ne de bizi beklet bu kadar.
2.bölümün kalanını 5.bölüm ile tamamlayacak ve yenimele işi biticek.Beni yanlış anlıyorsun, şuan bu işi zaten yapamaz. En başından partnerini kovduğu zaman diyecek ti ki, böyle böyle durum var. Wab patronlarına, sg ücretsiz vericem vb. bişi yapabilirdi. O zamanlar oyun bu kadar bilindik ve popüler bile değildi. Bölüm 3.5 dan sonra patladı oyun. Şuanda da çok fazla patronu var ama eleman almıyor, bu adam değişik bir kafa yapısında. Kaldı ki, bölüm 1-2 de ki renderları tekrar yaptı, bundan sonrakilere yapmayacağım diyo. Bu seferde, oyunun ilk 2 sürümüne kadar renderlar güzel, ortamlar değişik, 2 den sonrası o küçücük sınıfta geçiyor. Demem o ki, bu deli manyak ocean, çok kararsız bir adam. Renderlar kaliteli olsun diye yeni render yapıyor, kalan renderlar ilk bölümlere göre eski kalıyor. Çok enteresan valla.
Bro dpc zaten yaptığı ilk oyunla ne yapabildiğini ve daha ne yapabileceğini herkese gösterdi. Hikayesi , kurgusu , renderleri iyiydi badik'le birlikte bunun daha da üstüne çıktı2.bölümün kalanını 5.bölüm ile tamamlayacak ve yenimele işi biticek.
Valla kardesim bosver sal gitsin cıktıkca oynarız oldugu kadar.
Zaten bölüm yayınladıkca patreon kazanacağını kendisi bizden daha iyi biliyordur illaki böyle giderse bi yerde patlar zaten cünki bu iş 6 ayda 8 ayda yarım bölüm yayınlamakla yürümez dpc gibi nlt gibi yapımcıların patreon sayılarının fazla olma sebebi tamamlanmış oyunlarının olması ve uzun oyun yapmaları ayrıca dpc de gec yayınlama yapıyor ama adamın bir bölümü sg nin tamamının uzunluğunda. Bakalım wiab 3’ü yayınadıktan sonra ne yapacak göreceğiz heralde yine eylülde filan yayınlar sg yi bir ihtimal tabi iyi forumla diliyorum kardesim
Burada daha önce söylemedim belki ama Regium Wiaba da yardım ediyordu render için yani her iki oyunu da terk etmiş oldu ama galiba bir kaç sene sonra Regium tekrardan piyasaya girecekBro dpc zaten yaptığı ilk oyunla ne yapabildiğini ve daha ne yapabileceğini herkese gösterdi. Hikayesi , kurgusu , renderleri iyiydi badik'le birlikte bunun daha da üstüne çıktı
Ocean ise direkt balıklama daldı wiab'ı ilk oynadığımda hiçbir şey anlamadım oyun baştan aşağı aşure gibiydi renderları da iyi değildi (o yüzden yenileme yapıyor)
Sonra ferhatın dediği gibi arkadaşı bunu taklaya getirince summer's gone bunun üstüne kaldı iyi ki de kaldı güzel devam ettirdi bölüm 3 e kadar sonra güncellemeler yarım yarım gelmeye başladı. Oyunun piyasaya sürme hızı yavaşladı (bir yarım bölüm için 11 ay bekledi)
Üstte dediğin gibi de karanlık yol olayı 5. bölüm ile tekrar gelecek yanlış hatırlamıyorsam bella yolu için sadece
Yeteneği var ama tutarsız saydığın yapımcılar kadar maddi desteği olmayabilir ama sadece summer's gone'ye odaklansa rüzgarı arkasına da alabilir
Ocean da ne gudubet birini bulmuş adam neye el attıysa mızrağın ucu bizim garibana denk geliyor. Bir de arkadan gelip bunun önüne geçerse ocean kasa, ekran kartı ne varsa toplayıp köyüne geri dönsünBurada daha önce söylemedim belki ama Regium Wiaba da yardım ediyordu render için yani her iki oyunu da terk etmiş oldu ama galiba bir kaç sene sonra Regium tekrardan piyasaya girecek
Kendini geliştirmeye devam etmediği sürece sanmıyorum bende 1.5-2 sene sonra başlamayı düşünüyorumOcean da ne gudubet birini bulmuş adam neye el attıysa mızrağın ucu bizim garibana denk geliyor. Bir de arkadan gelip bunun önüne geçerse ocean kasa, ekran kartı ne varsa toplayıp köyüne geri dönsün
gelirin artması için kendini kanıtlaması lazım bölüm paylasması lazım ayrıca sadece patreon geliri ortalama 10k dolar vardır sub gelırı haric yani geliri iyi ve desteklenıyor dcdeki fanlarıda tapıyor nerdeyse iki oyun icin 1950 küsür patreon var muhtemelen wiab paylasınca onunda patreonu artar dpc ilk basladıgında sanırım sadece 1080i vardı ramleri sıkıntıydı buna ragmen bir oyun yaptı bitirdi dediğin gibi kendisini gösterdi ikinci oyunlada patladı gitti bunun sebebide yavas gorunsede uzun oynayıs saglayan bölümler yaptı halende yapıyor +50 saat oynayış çok iyi bir süreBro dpc zaten yaptığı ilk oyunla ne yapabildiğini ve daha ne yapabileceğini herkese gösterdi. Hikayesi , kurgusu , renderleri iyiydi badik'le birlikte bunun daha da üstüne çıktı
Ocean ise direkt balıklama daldı wiab'ı ilk oynadığımda hiçbir şey anlamadım oyun baştan aşağı aşure gibiydi renderları da iyi değildi (o yüzden yenileme yapıyor)
Sonra ferhatın dediği gibi arkadaşı bunu taklaya getirince summer's gone bunun üstüne kaldı iyi ki de kaldı güzel devam ettirdi bölüm 3 e kadar sonra güncellemeler yarım yarım gelmeye başladı. Oyunun piyasaya sürme hızı yavaşladı (bir yarım bölüm için 11 ay bekledi)
Üstte dediğin gibi de karanlık yol olayı 5. bölüm ile tekrar gelecek yanlış hatırlamıyorsam bella yolu için sadece
Yeteneği var ama tutarsız saydığın yapımcılar kadar maddi desteği olmayabilir ama sadece summer's gone'ye odaklansa rüzgarı arkasına da alabilir
Üstesinden geleceksen bir bölüm için 1 sene beklemeyeceksen ocean dan bir eksiğin yokturKendini geliştirmeye devam etmediği sürece sanmıyorum bende 1.5-2 sene sonra başlamayı düşünüyorum
Ocean evren kurmak istiyor dpc ise patronları ne istiyorsa önlerine onu koyuyor hatta hikaye ve render olayında ocean bir parmak adım önde ama hepimizin dediği gibi tutarlılığı olmadığı sürece yaptığı iş göz önüne gelmez ve kimse bir bölüm için 1 sene beklemezgelirin artması için kendini kanıtlaması lazım bölüm paylasması lazım ayrıca sadece patreon geliri ortalama 10k dolar vardır sub gelırı haric yani geliri iyi ve desteklenıyor dcdeki fanlarıda tapıyor nerdeyse iki oyun icin 1950 küsür patreon var muhtemelen wiab paylasınca onunda patreonu artar dpc ilk basladıgında sanırım sadece 1080i vardı ramleri sıkıntıydı buna ragmen bir oyun yaptı bitirdi dediğin gibi kendisini gösterdi ikinci oyunlada patladı gitti bunun sebebide yavas gorunsede uzun oynayıs saglayan bölümler yaptı halende yapıyor +50 saat oynayış çok iyi bir süre
SG sevmemin ve takip etmenin sebepleri hikayesi ve görselleri yavasta olsa inanılmaz render ve animasyon yapıyor o kadar oyun denedim ocean kadar titizleneni görmedim görünen o ki ocean farklı bir boyutta ilerledikce muhtemelen dpcden daha iyi bir konuma gelir benim görüşüm tabi ayrıca olayı sadece parti alkol ve sex`e bağlamamış olmasıda takip etmek için iyi bir neden