Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
CORPSE

CORPSE

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Yeni dev logu gören oldu mu ne demiş?

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
Ben baktım ama fero bugün zaten paylasır ayrıca sitede paylasım yapıyor detaylara bakarsın 350 render filan aldığını ve yeni bölümün şimdikilerden %25 daha büyük olacağını yazmış bazı animasyonları tamamlamış vs vs vs bir kaçta foto var onları paylasınca bakarsın süprizi kacmasın :)

İmperiar

İmperiar

Güncelleme Abonesi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
Ben baktım ama fero bugün zaten paylasır ayrıca sitede paylasım yapıyor detaylara bakarsın 350 render filan aldığını ve yeni bölümün şimdikilerden %25 daha büyük olacağını yazmış bazı animasyonları tamamlamış vs vs vs bir kaçta foto var onları paylasınca bakarsın süprizi kacmasın :)
5. Bölümü bekliyorum ben bölüm 4.5 pek ilgimi çekmedi

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
5. Bölümü bekliyorum ben bölüm 4.5 pek ilgimi çekmedi
4.5da aslında iyi sayılır ama 5 e henüz cok yol var gibi iki oyun yaptıgı ıcın sanırım Sg 5.bölümün yanınlanması eylül ekim bulabilir 20 gün önce 190 render aldıgını soylemıstı yapımcı suan ise 350 bu bölüm daha uzun olacağı için 2000 render alır ayrıca halen yenilenen 2.bölüm renderleride var herşey iyi ama süreç cok uzun umarım beklediğimize değer

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Summer's Gone Gidişatı Hakkında Bilgilendirme

350 adet civarında render yapıldı.

Bazı animasyonlar yapıldı.

Bu güncelleme önceki güncellemeden %25 daha büyük olacak.

Aşağıya bir render bırakıyorum daha fazlası için Summer's Gone Bölüm 5 Ön İzlemeleri konusunu ziyaret edebilirsiniz.

Cheeto.png

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
3 adet görsel daha var dc’de paylastım fero istersen atabilirim eklemek istersen

B

burak6788

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
4.5 telafi gibi bişeydi galiba ya. O kadar kısaki 1 saatlik bütün diyalogları oku bitiriyorsun. Gerçi bu adamın yaptığı bütün bölümler kısa

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Bu özgüven mi ? yoksa artık hiçbir şeyi umursamama mı ? Repliğini ikince okuyuşum ve bu repliği okuyunca derin bir nefes alıp offf çekiyorum ve biraz duraksıyorum. Sebebini hala çözemedim.

Bu arada son bölüm mila üzerinden devam etmesini anlıyorum, ama en azından rotasına devam ettiğimiz karaktere bazı etkileşimler değişseydi. Aklıma gelen bir örnek olarak, pizza alırken ortaya milanınkisini koyuyor ama ben vic rotasından gidiyorum gibi.

Haa bir şey daha aklıma geldi, Maja diğerlerinden yaşça büyük olmasına rağmen, karakterin görünüşü o hissiyatı bana veremiyor, bu size de oluyor mu ?

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
devam etmesini anlıyorum, ama en azından rotasına devam ettiğimiz karaktere bazı etkileşimler değişseydi. Aklıma gelen bir örnek olarak, pizza alırken ortaya milanınkisini koyuyor ama ben vic rotasından gidiyorum gibi.

Haa bir şey daha aklıma geldi, Maja diğerlerinden yaşça büyük olmasına rağmen, karakterin görünüşü o hissiyatı bana veremiyor, bu size de oluyor mu ?
Evet maja konusunda görünüs olarak haklısın heralde aralarında bir kac yas vardır vic ile olan sahneleri ve replikleri bende begendim oldukca etkili ayrıca vic sevimli ve masum ama yinede bella daha cok mc ile aynı karaktere sahip oldugu icin bana yakın geliyor 5.bölüm neler olacak merak ediyorum ve tabiki sasha rotasını bekliyorum en esrarengiz karakter

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Abi ne olacak bu bella ile mc nin durumu ya. Bi gireyim bella rotası oynuyayım dedim, hüzünlendim yine...

Üst Alt