5. Bölümü bekliyorum ben bölüm 4.5 pek ilgimi çekmediBen baktım ama fero bugün zaten paylasır ayrıca sitede paylasım yapıyor detaylara bakarsın 350 render filan aldığını ve yeni bölümün şimdikilerden %25 daha büyük olacağını yazmış bazı animasyonları tamamlamış vs vs vs bir kaçta foto var onları paylasınca bakarsın süprizi kacmasın
4.5da aslında iyi sayılır ama 5 e henüz cok yol var gibi iki oyun yaptıgı ıcın sanırım Sg 5.bölümün yanınlanması eylül ekim bulabilir 20 gün önce 190 render aldıgını soylemıstı yapımcı suan ise 350 bu bölüm daha uzun olacağı için 2000 render alır ayrıca halen yenilenen 2.bölüm renderleride var herşey iyi ama süreç cok uzun umarım beklediğimize değer5. Bölümü bekliyorum ben bölüm 4.5 pek ilgimi çekmedi
İş yapar gibi ama görmemiz biraz uzun sürecek5. bölüm beklemeye değecek gibi görünüyor.
5.bölüm %25 daha buyuk olacak dıyor bekleyıp gorucez bakalım4.5 telafi gibi bişeydi galiba ya. O kadar kısaki 1 saatlik bütün diyalogları oku bitiriyorsun. Gerçi bu adamın yaptığı bütün bölümler kısa
İLKİ HANGİSİBenim Oyun sıralamam da 2. Sıradadır Çok kaliteli bir Yapım Çeviren Kişinin Ellerine sağlık
ilki de Summer's GoneİLKİ HANGİSİ
Evet maja konusunda görünüs olarak haklısın heralde aralarında bir kac yas vardır vic ile olan sahneleri ve replikleri bende begendim oldukca etkili ayrıca vic sevimli ve masum ama yinede bella daha cok mc ile aynı karaktere sahip oldugu icin bana yakın geliyor 5.bölüm neler olacak merak ediyorum ve tabiki sasha rotasını bekliyorum en esrarengiz karakterdevam etmesini anlıyorum, ama en azından rotasına devam ettiğimiz karaktere bazı etkileşimler değişseydi. Aklıma gelen bir örnek olarak, pizza alırken ortaya milanınkisini koyuyor ama ben vic rotasından gidiyorum gibi.
Haa bir şey daha aklıma geldi, Maja diğerlerinden yaşça büyük olmasına rağmen, karakterin görünüşü o hissiyatı bana veremiyor, bu size de oluyor mu ?
türkcesinden mi bahsediyorsun yoksa yapımcının yayınlama tarihinden mi ?Bu oyun ne zaman 4.5 sürümüne yükseldi?
'' Paylaşılan Tarih '' kısmında yazıyor.Bu oyun ne zaman 4.5 sürümüne yükseldi?
Türkcesindentürkcesinden mi bahsediyorsun yoksa yapımcının yayınlama tarihinden mi ?