Son Konular
Peki 4.5 Full ingilizce versiyonu paylaşılır mı?chriswalker Türkçe oyunlarımızı elimizden geldiğince en kısa sürede çevirip yayınlamayı hedefliyoruz ama tarih veremem maalesef.
4.5 tam sürümü gelecek ve yapımcı yeni bölümleri çıkardıkça türkçe çevirisi de gelecektir.Abi çok güzel oyun ama bitti.
5 6 bölüm fln gelecek mi veya güncelleme lütfen cevap verin.
Bir de buna benzer oyun varmı ya varsa söyler misiniz pls
Editörlerimiz konuyu güncelleyecektir.Peki 4.5 Full ingilizce versiyonu paylaşılır mı?
Güncellenirse nereden haber alabilirim?Editörlerimiz konuyu güncelleyecektir.
İngilizce olan oyunların güncelleme haberini maalesef bir bildirim olarak paylaşmıyoruz. Oyunun İngilizce olan konusunu takibe alabilir veya gün aşırı konun içerisinde bulunan "Sürüm" kısmını kontrol edebilirsiniz.Güncellenirse nereden haber alabilirim?
Türkçe oyunlar için '' Paylaşılan Tarih '' kısmına bakabilirsiniz ama İngilizce oyunlar için en üstte '' Güncellenen Konular '' kısmı var orayı kontrol edebilirsiniz bir diğer seçenek ise oyunu yer imlerine eklemek.Güncellenirse nereden haber alabilirim?
Dediğiniz gibi kontrol ettim güncellenen konularda gözüküyordu, konuya girdiğimde Sürüm: Bölüm 4.5 Full olarak yazıyor. İndirdim fakat 4.5 Beta dosyasıydı.Türkçe oyunlar için '' Paylaşılan Tarih '' kısmına bakabilirsiniz ama İngilizce oyunlar için en üstte '' Güncellenen Konular '' kısmı var orayı kontrol edebilirsiniz bir diğer seçenek ise oyunu yer imlerine eklemek.
Tekrar kontrol ettim Mega için güncellenmemiş sanırım. Dosya boyutları Mega'da 6 GB diğerlerinde 7 küsür.Dediğiniz gibi kontrol ettim güncellenen konularda gözüküyordu, konuya girdiğimde Sürüm: Bölüm 4.5 Full olarak yazıyor. İndirdim fakat 4.5 Beta dosyasıydı.
Daha linkleri düşmemiş olabilir tam olarak bir fikrim yok şu an editör arkadaşlarım İngilizce oyunları güncellemeye özen gösteriyorlar.Tekrar kontrol ettim Mega için güncellenmemiş sanırım. Dosya boyutları Mega'da 6 GB diğerlerinde 7 küsür.
ama 3.5 için yapılmıştıhayır 4.5 sürümünün Türkçesi yok 5.0 sürümü geldiğinde çevirisine başlanılacak.
bi 5 ay daha beklicez yaniYapımcı oyunu resmen yeniden çıkarıyor bu yüzden onu beklememiz en iyi durum. Şimdilik kararımız sürüm 5.0'ı fakat gelecekte ne olur bilemeyiz.
umarım kararınız değişir bekleye bekleye çürüdükYapımcı oyunu resmen yeniden çıkarıyor bu yüzden onu beklememiz en iyi durum. Şimdilik kararımız sürüm 5.0'ı fakat gelecekte ne olur bilemeyiz.
Yanlış bir bilgi gelmiş bana 4.5 sürümünü çevireceğiz ama net bitir tarih veremem.umarım kararınız değişir bekleye bekleye çürüdük