Son Konular
Discord sunucumuzda #oyun kanalının sabitlenenlerine güncel mcsi kadın karakter olan oyunlar mevcut onlara bakabilirsiniz.Kadın karakter ile oynayabileceğim güncel oyunlar varmı
Biz Android 13 sorunu için geçici bir çözüm bulduk ve onu videolu bir şekilde Discord sunucumuzda paylaştık. Discord sunucumuza gelip #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlemeler kısmına bakıp oradan videoya ulaşabilirsiniz.android 13 çalışır mı
discord sunucusunun bağlantısı atabilir misin reisBiz Android 13 sorunu için geçici bir çözüm bulduk ve onu videolu bir şekilde Discord sunucumuzda paylaştık. Discord sunucumuza gelip #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlemeler kısmına bakıp oradan videoya ulaşabilirsiniz.
Tabi. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!discord sunucusunun bağlantısı atabilir misin reis
Bölüm 2 ile bitmesi lazım ama bazı kötü yerler düzenlendi bölüm 3 te vsHenüz oynamadığım için soruyorum...
Yapımcı bölüm 3'te de yenileme yapacak mı?
Bölüm 3 görseller anlamında yeterli mi yoksa bölüm 2 ile beraber artık yenileme kısmı tamamen bitiyo mu?
Yok daha bölüm 5'i bitirmemiş bölüm 2'nin de yüzde 65'ini falan bitirmiş yazı bulur heralde yeni güncellemenin çıkması.bilmedigimden soruyorum cikis tarihi ile ilgili herhangi bir sey söylemedi degil mi
bölüm 2 nin yenilenmesi ile oyun cikacak mi yoksa daha bölüm 5 bitmedi mi
Şu anda bölüm 2 yenilenip Ch4.5 final sürümü yayınlanacak sanırım çevirmek için onu bekliyorlarbilmedigimden soruyorum cikis tarihi ile ilgili herhangi bir sey söylemedi degil mi
bölüm 2 nin yenilenmesi ile oyun cikacak mi yoksa daha bölüm 5 bitmedi mi
Yapımcının tüm bölümleri baştan düzenlemeye başlaması ve bu oyunla birlikte diğer oyunu Where İt All Began'ı da yaptığından dolayı bu kadar bekletmesi normal.Hâlâ 4.5 full sürüm update almadı. Zamanında tamamlayamadığı için ve ek süre almak için daha fazla yükün altına girdi ve insanları boşuna bekletiyor, tamda Ocean'dan beklenecek hareket bu oyunu bekleyen biri olarak kendime ve diğer bekleyenlere acıyorum.
Hayır normalde tam olarak tarihi hatırlamıyorum ama Ocak ayıydı sanırım gelmesi gerekiyordu. Yıl başı vesaire girdiği için bir süre tatil yaptı sonra baktı bitiremiyor 2 işin altına bir girmeye karar verdi bu sayede ekstra süre kazandı. Normalde sadece 4.5 full olacaktı ve sonraki update geldiğinde diğer bölümde yeniden tasarlanmış olacaktı.Yapımcının tüm bölümleri baştan düzenlemeye başlaması ve bu oyunla birlikte diğer oyunu Where İt All Began'ı da yaptığından dolayı bu kadar bekletmesi normal.
Yapımcı renderleri yenileme işini bitirmiş sadece müzikleri ekleyecek ve oyunu test edecek yakın bir zamanda 4.5 full halini paylaşacaktır.Cb adayı belli oldu bu adam halen bölümü çıkartamadı telef olacağız ocean'ın bölümü salmasını beklerken