Son Konular
Oyunu beğenmen beni mutlu etti, mayıs ayında yapımcı tarafından beta bekleniyorOyunu indirirken karakterlerin iyi modellenmesi ve cinsel içerikten dolayı indirmek istemiştim ama oyunu oynayıp mevcut versiyonunu bitirdikten sonra oluşan boşluk İ N A N I L M A Z iyi gelmişti hikayesi karakterin yoğunluğu sinematikler falan sadece hikayenin gidişatı için oynadım oyunun yeni güncellemesi ne zaman gelir bir haber veya bilgisi olan var mı?
bu beta aşamasından çıkana kadar oyunu ücretsiz şekilde oynayamayacağımız anlamına mı geliyorOyunu beğenmen beni mutlu etti, mayıs ayında yapımcı tarafından beta bekleniyor
Mayıstayız çıksın da ilk ben alayım betasınıOyunu beğenmen beni mutlu etti, mayıs ayında yapımcı tarafından beta bekleniyor
Yapımcı betası ayrı bir şey yapımcı beta sürümü yayınlıyor ama gözünden kaçan hatalar varsa yapımcının kendi patronları bu hataları bildiriyor hatalar bitince yapımcı tarafından tam sürüm yayınlanır burası tarafından çeviriye başlanır sonra türkçesi betaya girer yani evet beklemen gerekecek.bu beta aşamasından çıkana kadar oyunu ücretsiz şekilde oynayamayacağımız anlamına mı geliyor
Hızlı olan alır diyelim ama mayıs ayında yapımcı tarafından beta bekleniyor burası tarafından değil bunuda unutmaMayıstayız çıksın da ilk ben alayım betasını
Burası da aynı gün çıkarır şaka bir yana aynı gün olmasa da bir kaç güne çıkarırlar bekleyeni çokHızlı olan alır diyelim ama mayıs ayında yapımcı tarafından beta bekleniyor burası tarafından değil bunuda unutma
O biraz zor yapımcı betayı bitirmeden çevirisi gelmez büyük ihtimalle çünkü yapımcı betadan sonra da bazı içerikler ekliyorBurası da aynı gün çıkarır şaka bir yana aynı gün olmasa da bir kaç güne çıkarırlar bekleyeni çok
Şuan trans içerik içermiyor gelecek bölümlerle ekleneceği için size gelecekte görmek ister misiniz diye soruldu gelecek sürümlerde penisli kadın görmek isterseniz açabilirsiniz.oyunda trans içerik var. bunu açınca ne oluyor? ben açık bırakmıştım ama açık olmayan versiyonuyla arasında hiç bir fark göremedim?
Destek arttıkça çok yetenekli bir 3D sanatçı işe alınacak.Summers Gone 3 sezon toplam 30 bölüm olacakmış diye duydum yapımcı bir daha ki bölümü yarım bölüm getirecekmiş bu adam 30 bölüm nasıl yapacak o zamana ben 2 çocuk babası olurum
acaba hangi kız trans olacak sırf meraktan transı acık bırakıyorum.Şuan trans içerik içermiyor gelecek bölümlerle ekleneceği için size gelecekte görmek ister misiniz diye soruldu gelecek sürümlerde penisli kadın görmek isterseniz açabilirsiniz.
Acaba hangisi trans olacak diye bir bilgi yok belki de yeni karakter eklenir ve o trans oluracaba hangi kız trans olacak sırf meraktan transı acık bırakıyorum.
Tam bir bilgi yok ne desek yalan olur 2 oyun birlikte yapıldığı için yarım güncelleme alması normal karşılanmalı ve bir başka sorunuz olursa bu konuya yazın lütfen diğer konu sadece bilgi verme amaçlıdırDonanım eksikliği tamamlanınca tekrar tam güncelleme gelir mi ?
Evet iyi ama şuan oynamanız önerilmez oyun yenileniyor ve save dosyalarınız ne yazık ki çalışmayacaktır ve yapımcı şuan oyunu oynamanızı tavsiye etmiyorWhere it all begand adlı oyun da güzel hatta duruma göre benim için öncelik sırası Wiab da olabilir.