Son Konular
Hayır baştan başlaman gerekmez saveler otomatik kaydediliyor dosyalara onları silmezsen eski yerinden devam edersin.Bişey dicem ben summers gone indirdim şimdi ama daha bitmemiş galiba chapter 4 e kadar olanı indirdim chapter 5 çıkınca onu nasıl indircem ilerlemem kaybolurmu oyuna baştanmı başlamam gerekir chapter 5 için ?
yeni indirdiğim dosyaları eskiden indirdiğim bölüme mi atıcam ?Hayır baştan başlaman gerekmez saveler otomatik kaydediliyor dosyalara onları silmezsen eski yerinden devam edersin.
Eğer dosyalarla oynamazsan ek bir işlem yapmana gerek kalmaz yeni sürümde savelerin gözükür tekrardanyeni indirdiğim dosyaları eskiden indirdiğim bölüme mi atıcam ?
Tamam teşkkürler peki 5.bölüm final mi olucak yoksa devam edicek mi bir bilgin var mı ?Eğer dosyalarla oynamazsan ek bir işlem yapmana gerek kalmaz yeni sürümde savelerin gözükür tekrardan
Sezon finali olacakTamam teşkkürler peki 5.bölüm final mi olucak yoksa devam edicek mi bir bilgin var mı ?
Bu bölüm niye bu kadar uzadı. Normalde o ay final sürümü gelecekti kaç ay oldu? Bir de bu renderın tam halini atabilir misin? İndirince çok küçük pikselde iniyor.Summer's Gone Gidişatı Hakkında Bilgilendirme
Bölüm 2 yenilenmesinde yaklaşık olarak 620 render yapıldı.
Geçen sefer eğer yetişmezse bölüm 5'in yapımına başlanacağını söylemiştim ve böyle oldu bölüm 5'in yapımına başlandı.
Bu güncelleme anladığım kadarıyla Bella odaklı olacak. ( diğer karakterlerde olacak ama bella daha fazla.)
Bölüm 2'nin Eski-Yeni renderleri Summer's Gone Bölüm 4.5 Ön İzlemeleri konusunda paylaşıldı.
Aşağıya bölüm 5'ten bir render bırakıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 13307
Sırf renderdan favori bölümüm olacağını anladım sanırım.Summer's Gone Gidişatı Hakkında Bilgilendirme
Bölüm 2 yenilenmesinde yaklaşık olarak 620 render yapıldı.
Geçen sefer eğer yetişmezse bölüm 5'in yapımına başlanacağını söylemiştim ve böyle oldu bölüm 5'in yapımına başlandı.
Bu güncelleme anladığım kadarıyla Bella odaklı olacak. ( diğer karakterlerde olacak ama bella daha fazla.)
Bölüm 2'nin Eski-Yeni renderleri Summer's Gone Bölüm 4.5 Ön İzlemeleri konusunda paylaşıldı.
Aşağıya bölüm 5'ten bir render bırakıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 13307
Renderin üzerine basın yukarda indirme tuşu var oraya basıp indirin üzerine basılı tutup indirirsen kötü duruyor olabilir.Bu bölüm niye bu kadar uzadı. Normalde o ay final sürümü gelecekti kaç ay oldu? Bir de bu renderın tam halini atabilir misin? İndirince çok küçük pikselde iniyor.
Denedim fakat aynı şey yaşandı. Bu arada üstte yazdığım mesajı kendim tekrar okuyunca biraz yanlış anlaşılmış olabilir gibi geldi. Bölüm 4.5 final olmuş sanırım ben en son hatırladığımda gelmemişti ve takip edememiştim. Toplamda ne kadar ertelendiğini sormuştum. Biraz agresif yazmışım eğer yanlış anlaşıldıysa özür.Renderin üzerine basın yukarda indirme tuşu var oraya basıp indirin üzerine basılı tutup indirirsen kötü duruyor olabilir.
Bölüm 4.5 final sürümü henüz gelmedi ama bölüm 5 in yapımına başlandı ikisi aynı anda yürütülüyor.Denedim fakat aynı şey yaşandı. Bu arada üstte yazdığım mesajı kendim tekrar okuyunca biraz yanlış anlaşılmış olabilir gibi geldi. Bölüm 4.5 final olmuş sanırım ben en son hatırladığımda gelmemişti ve takip edememiştim. Toplamda ne kadar ertelendiğini sormuştum. Biraz agresif yazmışım eğer yanlış anlaşıldıysa özür.
Yapımcı tarafından full sürüm yayınlandığı zaman çevirisine başlanacak.Bölüm 4.5 türkçesi ne zaman yayınlanır ?
Yokbölüm 5 için tahmini çıkış tarihi var mı