Phoenix
Editör
Yanlış bir bilgi aktardım size kusura bakmayın. V4.5 sürümü çevrilecek fakat net bir tarih veremem.bi 5 ay daha beklicez yani
Son Konular
Yanlış bir bilgi aktardım size kusura bakmayın. V4.5 sürümü çevrilecek fakat net bir tarih veremem.bi 5 ay daha beklicez yani
Türkçe çevirisi gelecek fakat net bir tarihi yok.türkçe çevirisi için en azından tahmini bir gelme süresi var mı çünkü ona göre ingilizcesini oynamadan sabredebilirim
Türkçesi şimdilik yok çevirisi yakında gelecek.4.5 full sürümünün Türkçesi var mı? Yoksa sadece İngilizce mi mevcut
Senin NumberOne hangisiBenim Oyun sıralamam da 2. Sıradadır Çok kaliteli bir Yapım Çeviren Kişinin Ellerine sağlık
Artık Summer's Gone 1 diğerini listenin sonuna hatta listeden çıkardımSenin NumberOne hangisi
Badik mi yoksa ? Çok merak ettim şimdi.Artık Summer's Gone 1 diğerini listenin sonuna hatta listeden çıkardım
yakın zamanda çevirisi gelebilir bilemeyiz4 sürümünün tamamı çevrildiği için 4.5 çevirisinin kısa süre içinde geleceğini umut ediyorum benim gibi bu oyunu uzun süredir bekleyen cogu kisi var sanirim
yakında onuda listenden atarsın.Artık Summer's Gone 1 diğerini listenin sonuna hatta listeden çıkardım
Bir ara jillin büyüsüne kapılıp böyle bir eşşeklik yaptık yorumu yaptığım tarih 2020 henüz acemiymişizBadik mi yoksa ? Çok merak ettim şimdi.
Hiç sanmıyorum kankayakında onuda listenden atarsın.
Göreceğiz.Hiç sanmıyorum kanka
İlk 5'ini atar mısın oynamadığımız varsa oynayalım.Bir ara jillin büyüsüne kapılıp böyle bir eşşeklik yaptık yorumu yaptığım tarih 2020 henüz acemiymişiz
Byferohck'ın oynadığı tek bir oyun varmış şuan belki başka oyun oynuyorsa o da What at Legand olabilir.İlk 5'ini atar mısın oynamadığımız varsa oynayalım.
Pek oyun oynamadım ama bir sıralama yapacak olursam şu şekilde olur :İlk 5'ini atar mısın oynamadığımız varsa oynayalım.
Evet oyunda şuanda sex sahnesi yok diğer dediğini pek anladım amaHocam oyunda kopukluk var gibi bazı sahneler kesilmiş sanki ve oyunda erotik sahne yok mu?
Oyunda şu an bulunan seks sahnesi bulunmamakta ama nasıl bir kopukluktan bahsediyorsunuz?Hocam oyunda kopukluk var gibi bazı sahneler kesilmiş sanki ve oyunda erotik sahne yok mu?