S
Silinen üye 127592
Teşekkürlerdüşünme şeklini beğendim
Teşekkürlerdüşünme şeklini beğendim
ilginçmiş fark etmemiştimTekrar oynayınca fark ettim ki.
Şu A takımının koç heyetinde olan sarışın afet bizim cücenin annesimiymiş vay vay.
Bella ile yemekte iken bella bir cüce doğurduğu için ailesini terk ettiğini söylüyor sarışın afet için.
Bizim koçlardan biride onun hakkında takıma girmek için kendi kişisel sebebleri var onu
kullanabiliriz tarzında bir şey diyor bizim cüce için.
Bölüm 4 beta sürümü var ve final sürümü var final sürümünde bölüm 1 yenilendi tamamenbölüm 4 zaten yok muydu bu özel çeviri falan mı?
bu final ve yenilenmiş versiyonu muBölüm 4 beta sürümü var ve final sürümü var final sürümünde bölüm 1 yenilendi tamamen
Evet.bu final ve yenilenmiş versiyonu mu
THX,
Rica ederim iyi oyunlar.
Dayı ne diyon?Oyunun son sahnesi Selina nın ciddi ilişki istediği sahne mi? Orada takıldı oyun sürekli bir döngüye giriyor ve ciddi ilişki sorusuna cevap verdiğimde bir önceki gün Rosa nın atolyesine geri dönüyorum
Pardon ya yanlış oyuna yorum atmışımDayı ne diyon?
Herhangi bir sıkıntı çıkmazsa bence kasım veya aralık ayı gibi gelecek bölümü de yayınlarYeni bölüm seneye gelir anca
Veee o sıkıntı her zaman çıkar. Bu sürüm çıkmadan önce aylarca müzik hakları mevzusu yüzünden iş uzamıştı.Herhangi bir sıkıntı çıkmazsa bence kasım veya aralık ayı gibi gelecek bölümü de yayınlar
Bence uzarsa oyuna telefon uygulamasını eklemeye çalışmasından dolayı uzayabilir ama onun içinde yardımcı almış kendine şu an işler tıkırında gidiyorVeee o sıkıntı her zaman çıkar. Bu sürüm çıkmadan önce aylarca müzik hakları mevzusu yüzünden iş uzamıştı.
Yardımcı aranıyor şuan 2 adet gönüllü şekilde yardım eden var onlarda boş vakitlerinde yardım etmekteBence uzarsa oyuna telefon uygulamasını eklemeye çalışmasından dolayı uzayabilir ama onun içinde yardımcı almış kendine şu an işler tıkırında gidiyor
Her sene 2 veya 3 güncelleme yayınlayıp istikrar sorununu çözerse piyasada ki en iyi oyunlar listesinde ilk 3 e girer
Herhangi bir sıkıntı çıkmazsa bence kasım veya aralık ayı gibi gelecek bölümü de yayınlar