Lunael
Yetkili
Tam bir tarih yok ama yakında gelebilir.Oyunun full versiyonu çıktı ne kadar sürer türkçe çevirinin gelmesi
Tam bir tarih yok ama yakında gelebilir.Oyunun full versiyonu çıktı ne kadar sürer türkçe çevirinin gelmesi
Net bir tarih veremiyoruz. Hem oyunun 4.bölümü zaten türkçe bir şekilde mevcut.Türkçe çeviri 1-2 haftaya çıkar mı ?
Oyunun tamamında değişen şeyler yeni çeviri olarak çıkar. Yani oyunun satırları değişirse, biz oyunun dosyalarını çıkarttığımızda yeni çeviriymiş gibi çıkar. Bundan dolayı önceki sürümlerde bir şey değişmesi veya oyuna yeni güncellemesi bir şeyi değiştirmiyor, hepsi yeni satır sayılıyor.Sadece meraktan soruyorum, sonuçta iş yapma şekliniz ile ilgili belki tam manasıyla cevap vermezsiniz ama mesela nasıl yapıyorsunuz??
Mesela bu oyunun sadece 1.bölümü yenilendi şimdi...Daha önce zaten yeni gelen yamayı çevirmiştiniz...Sadece yenilenen ilk bölümü mü çeviriyorsunuz yoksa başka şeyler de var mı?
Aynı şeyler diğer oyunlarda da geçerli mi mesela? Bi oyunun yeni sürümü geldiği zaman tüm oyunu baştan gözden mi geçiriyorsunuz?
Konu üzerinde ekli.Mobil link?
Konu üzerinde ekli.
Rica ederim iyi forumlar.Yanlış yere bakmışım teşekkürler.
Güncelleme uyarısını görmezden gelip geçe basınız. İyi oyunlar.Güncel denileni indirdim mobilden, oyun açılır açılmaz güncelleme uyarısı geldi ve buraya yönlendirdi. Biraz oynayayım anlarım.
Yeni sahneler çevrildi mi yoksa İngilizce olması normal mi?Güncelleme uyarısını görmezden gelip geçe basınız. İyi oyunlar.
Oyunun tamamen Türkçe olması gerekiyor. Nereler ingilizce?Yeni sahneler çevrildi mi yoksa İngilizce olması normal mi?
Yeni gelen Nami sahneleri ingilizceydi, oyuna pek fazla bakamadım ama muhtemelen vardır ileride.Oyunun tamamen Türkçe olması gerekiyor. Nereler ingilizce?
Yeni sahnelerin hepsi ingilizceYeni gelen Nami sahneleri ingilizceydi, oyuna pek fazla bakamadım ama muhtemelen vardır ileride.