B
baba3357
Kayıtlı Üye
bendede öyle oluyor beli bi süre sonra geri gidemiyorum sorunu nasıl düzeltebilirizgarip bir sorun var mouseun yuvarlağıyla geri gelebiliyorum ama bir şey yaptıktan sonra olmuyo neyden sonra olmadığını anlamadım bir türlü
Son Konular
bendede öyle oluyor beli bi süre sonra geri gidemiyorum sorunu nasıl düzeltebilirizgarip bir sorun var mouseun yuvarlağıyla geri gelebiliyorum ama bir şey yaptıktan sonra olmuyo neyden sonra olmadığını anlamadım bir türlü
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.bendede öyle oluyor beli bi süre sonra geri gidemiyorum sorunu nasıl düzeltebiliriz
Bu işi yapıyorsunuzEkli dosyayı görüntüle 1036
GENEL BAKIŞ
Sonunda kahramanımızın liseden mezun olduğu gün geldi. Şimdi yetişkinliğe adım atması ve üniversiteye gitmesi gerekiyor. Büyük şehirde yaşayan, bir zamanlar şişman ve çirkin olan oda arkadaşının (çocukluğundan beri görmediği) yanına taşınması gereken zaman geldi. Fırsatlar ve şanssızlıklarla dolu öğrenci hayatına dalma fırsatını yakalamanın zamanı.
Paylaşılan Tarih: 15.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.6.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.93 GB
Oyun Boyutu APK: 506 MB
Oyun Konuları
3DCG, Male Protagonist, Animated, RPG, Voyeurism, Big Tits, Muscular Girls, Masturbation, Wet Dream, Spanking
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1037 Ekli dosyayı görüntüle 1038 Ekli dosyayı görüntüle 1039 Ekli dosyayı görüntüle 1040 Ekli dosyayı görüntüle 1041 Ekli dosyayı görüntüle 1042
Maalesef kasma sorunu hâlâ var.Bu oyun hala mobile'de kasıyormu
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.Oyunda ilerleme kaydedilmiyor ya oyundan atıyor yada oyun donuyor
Bu oyun zaten final yapmış bir oyun. Devamı gelmedi ve gelmeyecek yani.Beyler en son koleje giriyorduk ve yurda yerleşiyorduk orada bitiyordu devamı geldi mi ?
TmmAdult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.
yok kardeşim o önceki sürümlerden yurtta bitmiyor devamı varBeyler en son koleje giriyorduk ve yurda yerleşiyorduk orada bitiyordu devamı geldi mi ?
Discord Sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla!duşa girmeyi başarabilen varmı kapıdan içeri almıyor tüm görevleri yaptım şu duş sahnesini açamadım
Abi arka tarafa nasıl gidecezçok sağol
Barbaraya gidiyorum sürekli beni kapı dışarı ediyor fotoğrafı gösterdikden sonra annaya nasıl bulmalıyım lüften söyleyinGece 22:00 gibi mağazaya git, sonra arka tarafa gidip kızdan alacaksın.
çünkü önce ev arkadaşının iş yerini açmalısın ve ev arkadaşının patronunun barbaranın ev sahibi olduğunu öğreneceksin orayı açmadan onu öğrenmeden ilerleyemezsinBa
Barbaraya gidiyorum sürekli beni kapı dışarı ediyor fotoğrafı gösterdikden sonra annaya nasıl bulmalıyım lüften söyleyin
Yapay zekalı nasıl oynanıyoOyunu ilk kez yapay zekasız oynayacağım
Yapay zeka dediği program çevirisi cümlelerde mantık hataları oluyor bu paylaşılan oyun ekipteki çevirmenlerin çevirdiği oyun cümlelerde mantık hataları olmayan haliY
Yapay zekalı nasıl oynanıyo