Lunael
Yetkili
oynayacaksanız pc den oynayın
Son Konular
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Ağa ben bu dovusmeyi nasıl ogrencem yardim
Bi yardımAğa barbaranin evine gidiyorum zaten kapıyı çalıyorum derek çıkıyor oda yüzüme kapatiyor napcan ve dereke nasıl şantaj yapcam
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Bi yardım
Knk yardım etsene banaSağlam oyun
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Beyler bu dekanı 1 defa koekuttum şimdi kütüphanedeki kız bir daha korkut diyor ama envanterde örümcek gözükmüyor nasıl yapacam
• Öncelikle Spor Salonuna üyelik almanız gerekiyor.Knk yardım etsene bana
Ağa bu dekanı ikinci defa korkutma görevinde örümceği seceniyorum envanterden çıkmıyor• Öncelikle Spor Salonuna üyelik almanız gerekiyor.
• Daha sonra Spor Salonuna gidip oradan Dövüş Antrenmanı seçeneğine tıklayın.
• Açılan yerde biraz bekleyin.
• Daha sonra karşınıza yumruk resimleri gelecek.
• Orada yanan ışıkları aklınızda tutmanız gerekiyor.
• Her adımda bir tık daha zorlaşıyor.
• Önce hangi yumruğa tıklayacağınızı gösteriyor sonra size bir süre veriyor ve o sürede gösterdiği sırada yumruklara basmanız gerekiyor.
==
Anlamadığınız yer varsa sorabilirsiniz.
Ben oyunda o kadar ilerlemedim. Oyunun hile menüsünden Eşya Hileleri kısmından örümceği iptal edip yeniden aktif etmeyi deneyebilirsin. Ya da dekanın sizi görmediğiAğa bu dekanı ikinci defa korkutma görevinde örümceği seceniyorum envanterden çıkmıyor
İlişki hilesi bile oyunun özünü bozuyor aslında, kendi halinde oynamak daha iyi bence. Tabii oyun bugta kalınca maalesef ki hileye başvurmak gerekebilir bazı durumlarda.hilesiz bitirmenizi tavsiye ederim hile yapacaksanız da sadece para ve ilişki hilesi yapın bence
aynen öyle aslında en saglıklısı hile yapılcaksa para hilesi olmalıİlişki hilesi bile oyunun özünü bozuyor aslında, kendi halinde oynamak daha iyi bence. Tabii oyun bugta kalınca maalesef ki hileye başvurmak gerekebilir bazı durumlarda.
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Arkadaşlar Anna'yı gece drone basmamı istiyor yapıyorum ama ordaki diğer kız "Bunu zaten gösterdin" diyor. Ve başka bir şey yapamıyorum. Araştırdığımda başka bir kiz ile 3 ayrı kostümle fotoğraf çekmem lazim sonra evdeki koltukta ev arkadaşı ile konuşmak lazim ama o seçenek gelmiyor nasıl düzelir
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.tornavida yı nasıl alıyoruz bilen varsa bi yazabilirmi