Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.neden save alınırken hata çıkıyor,il basta save aldım sıkıntı çıktı
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum bu oyunun görev cözümleri yok muAnnayı eve getirme görevinde yanlış yaptım şortu değiştirirken boşalmadım görev takıldı heralde havuza hiç çıkmıyolar geri dönmek istemiyorum napmam lazım
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum bu oyunun görev cözümleri yok mu
yanlış hatırlamıyorsam annanın evinde kaldığı kızı tehtid etmen gerekiyor onun içinde annesinin ofisine gitmen gerekiyor..Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum bu oyunun görev cözümleri yok mu
Optimizasyon sorunları ile karşılaştım.Ekli dosyayı görüntüle 1036
GENEL BAKIŞ
Sonunda kahramanımızın liseden mezun olduğu gün geldi. Şimdi yetişkinliğe adım atması ve üniversiteye gitmesi gerekiyor. Büyük şehirde yaşayan, bir zamanlar şişman ve çirkin olan oda arkadaşının (çocukluğundan beri görmediği) yanına taşınması gereken zaman geldi. Fırsatlar ve şanssızlıklarla dolu öğrenci hayatına dalma fırsatını yakalamanın zamanı.
Paylaşılan Tarih: 15.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.6.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.93 GB
Oyun Boyutu APK: 506 MB
Oyun Konuları
3DCG, Male Protagonist, Animated, RPG, Voyeurism, Big Tits, Muscular Girls, Masturbation, Wet Dream, Spanking
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1037 Ekli dosyayı görüntüle 1038 Ekli dosyayı görüntüle 1039 Ekli dosyayı görüntüle 1040 Ekli dosyayı görüntüle 1041 Ekli dosyayı görüntüle 1042
Mobilde yapımcı kaynaklı optimizasyon sorunları var ona bir çözüm sunamıyoruz.Optimizasyon sorunları ile karşılaştım.
Aga şu barbarani santaj yaptim amma kapini yuzume kapatdi ne yapacam?• Öncelikle Spor Salonuna üyelik almanız gerekiyor.
• Daha sonra Spor Salonuna gidip oradan Dövüş Antrenmanı seçeneğine tıklayın.
• Açılan yerde biraz bekleyin.
• Daha sonra karşınıza yumruk resimleri gelecek.
• Orada yanan ışıkları aklınızda tutmanız gerekiyor.
• Her adımda bir tık daha zorlaşıyor.
• Önce hangi yumruğa tıklayacağınızı gösteriyor sonra size bir süre veriyor ve o sürede gösterdiği sırada yumruklara basmanız gerekiyor.
==
Anlamadığınız yer varsa sorabilirsiniz.
Hiç kimsede yok.Ya bendemi yok herkesdemi yok anlamadım android linkleri yok sadece Windows var
O zaman nasil android indirecez?Hiç kimsede yok.
Oyunun Android versiyonu bilerek kaldırıldı stabil değil oyunu oynamak imkansızdı uğraşmayın diye kaldırdık.Ya bendemi yok herkesdemi yok anlamadım android linkleri yok sadece Windows var
He anladım denemek istemişdim ondan teşekkürler bilgi içinOyunun Android versiyonu bilerek kaldırıldı stabil değil oyunu oynamak imkansızdı uğraşmayın diye kaldırdık.
Maalesef.Oyunun android versiyonu düzenleme yapılıp sorunlar çözülüp geri getirilebilir mi öyle bi ihtimal var mı?
Kral android bağlantı yokEkli dosyayı görüntüle 1036
GENEL BAKIŞ
Sonunda kahramanımızın liseden mezun olduğu gün geldi. Şimdi yetişkinliğe adım atması ve üniversiteye gitmesi gerekiyor. Büyük şehirde yaşayan, bir zamanlar şişman ve çirkin olan oda arkadaşının (çocukluğundan beri görmediği) yanına taşınması gereken zaman geldi. Fırsatlar ve şanssızlıklarla dolu öğrenci hayatına dalma fırsatını yakalamanın zamanı.
Paylaşılan Tarih: 15.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.6.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.93 GB
Oyun Boyutu APK: 506 MB
Oyun Konuları
3DCG, Male Protagonist, Animated, RPG, Voyeurism, Big Tits, Muscular Girls, Masturbation, Wet Dream, Spanking
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1037 Ekli dosyayı görüntüle 1038 Ekli dosyayı görüntüle 1039 Ekli dosyayı görüntüle 1040 Ekli dosyayı görüntüle 1041 Ekli dosyayı görüntüle 1042
Oyunun Android versiyonu bilerek kaldırıldı stabil değil oyunu oynamak imkansızdı uğraşmayın diye kaldırdık.Kral android bağlantı yok