Son Konular
Burada yardım alamazsan discord sunucusuna gel, yardımcı olurlar.. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!Şantaj için ne yapmam gerek bulamadım bir türlü ya
mobil oynuyorum dc yok bende maalesef bı yardımcı olabilir misiniz burdanBurada yardım alamazsan discord sunucusuna gel, yardımcı olurlar.. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna katılmak için tıkla! Discord adresinde yardım bölümüne sorarsanız size yardımcı olacaklardır.arkadaş ilk sahnelerde sabah kapıya tıklıyorum gel diyor sonra bi bok olmuyor tekrar tekrar kapıya tıklıyor
Evet gece rüya görmen gerekiyor arkadaşın yanına gelecek ve sabah işe giderken sana olayı anlatacak ama bildiğim kadarıyla yinede bir kaç gün geçmeliGerekli evrakları topladıktan sonra okula kayıt yapıyoruz ve oyun bitiyor mu yoksa kayıt olduğumuza dair geri dönüt alıyor muyuz? Bilgisi olan var mı
Mouse un tekerleğiyle geri gelebiliyorsun.Beyler PC de nasıl geri gelebilirim geri gelme tuşu hangisi
Bence yanlış düşünüyorsun tamam mobilde kasma sorununda sonuna ladar haklısın bende çokça isyan ettim lakin bitirdim oyunu çokta zor değil yani rehbere gerek yok ayrıca oyunu hilesiz oynarsan ilerleme kaydede bilirsin sadece para hilesi kullan ve Fulleme gerektiği kadar azar azar çıkart parayı bak gör muhteşem oluyor.Şu ana kadar oynadığım en sinir bozucu oyun. Bir kere oyunda otomatik kayıt yok ve bazı yerlerde geri alınmıyor. Tek bir yanlışta oyun bitebiliyor ve eğer kaydın yoksa en baştan başlaman gerekiyor. Mobilde yapımcı kaynaklı kasma problemi var. Mobilde oynayacaklar bence hiç indirmesin. Ayrıca oyun çok karışık. Ne yapmanız gerektiği belli değil. Bir rehber olmadan oynamak çok sıkıntı. Ben oyunu bitirmeden sildim. Eğer oynayacaksanız bir rehber ile oynamanızı tavsiye ederim.
Kanka barbaranın evine git sonra güneş kremi sürmeni istiyor barbara senden sende azdırıcı masaj kremini kullan barbarayo becerdikten sonra ilerliyor oyunkırmızı klasörü nasıl nasıl alacagım şantajlarıda yaptım tıkandım kaldım
Ben ? sadece azar azar para hilesi kullanıp bitirdim oyunu ???Asiri zor hilesiz tum sahneleri acabilen biraksin oyunlari muneccin olsun ceviri ekibi cok guzel is cikartmis tebrikler
Gece 22:00 gibi mağazaya git, sonra arka tarafa gidip kızdan alacaksın.Tornavida nerede abi ya mağazada yok hiç bir yerde yok keşke ipucu menüsü koysaymışsınız lütfen söyleyin tornavida nerede