Arslan_
Kayıtlı Üye
çok sağolGece 22:00 gibi mağazaya git, sonra arka tarafa gidip kızdan alacaksın.
Son Konular
çok sağolGece 22:00 gibi mağazaya git, sonra arka tarafa gidip kızdan alacaksın.
2 3 gün gittim ama dediğin olmadıGece 22:00 gibi mağazaya git, sonra arka tarafa gidip kızdan alacaksın.
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsin, burada yardım alman biraz zor.2 3 gün gittim ama dediğin olmadı
Ekli dosyayı görüntüle 1036
GENEL BAKIŞ
Sonunda kahramanımızın liseden mezun olduğu gün geldi. Şimdi yetişkinliğe adım atması ve üniversiteye gitmesi gerekiyor. Büyük şehirde yaşayan, bir zamanlar şişman ve çirkin olan oda arkadaşının (çocukluğundan beri görmediği) yanına taşınması gereken zaman geldi. Fırsatlar ve şanssızlıklarla dolu öğrenci hayatına dalma fırsatını yakalamanın zamanı.
Paylaşılan Tarih: 15.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.6.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.93 GB
Oyun Boyutu APK: 506 MB
Oyun Konuları
3DCG, Male Protagonist, Animated, RPG, Voyeurism, Big Tits, Muscular Girls, Masturbation, Wet Dream, Spanking
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1037 Ekli dosyayı görüntüle 1038 Ekli dosyayı görüntüle 1039 Ekli dosyayı görüntüle 1040 Ekli dosyayı görüntüle 1041 Ekli dosyayı görüntüle 1042
Yapımcı kaynaklı kasma sorunu var.Oyun Android de çok kasiyor
Android ise yapımcı kaynaklı kasma sorunu var, yapımcı müdahale etmediği sürece çözümü maalesef yok.Merhaba oyun bende çok donuyor bu sorunu nadıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim
Kanka klavye nin üstünde sağda açma kapama tuşu var ona badmobil oynuyorum dick in bilgisyrını bir türlü açamadım yardım edermisiniz
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuza gelip #yardım kanalına yazarsan yardımcı olacaklardır.bu nasıl oyun ya en son barbaraya şantaj yaptım her yanına gittiğimde aynı şeyi söylüyor yok mu oyunu bitiren yardım etse
Yapımcı müdahale etmeden duzeltilemiyor, hala kasıyor Android'de.Android de kasma olayı devam mı düzeltildi mi?
TeşekkürlerYapımcı müdahale etmeden duzeltilemiyor, hala kasıyor Android'de.
Rica ederim.Teşekkürler
Yapımcı müdahale etmeden düzeltilemiyor, hala kasıyor Android'de.Oyunu eskiden indirdiğimde kasma sorunu vardı diğer oyunları sıkıntısız oynuyorum bu oyundaki sorun giderildi mi acaba
Rehber var bendeŞu ana kadar oynadığım en sinir bozucu oyun. Bir kere oyunda otomatik kayıt yok ve bazı yerlerde geri alınmıyor. Tek bir yanlışta oyun bitebiliyor ve eğer kaydın yoksa en baştan başlaman gerekiyor. Mobilde yapımcı kaynaklı kasma problemi var. Mobilde oynayacaklar bence hiç indirmesin. Ayrıca oyun çok karışık. Ne yapmanız gerektiği belli değil. Bir rehber olmadan oynamak çok sıkıntı. Ben oyunu bitirmeden sildim. Eğer oynayacaksanız bir rehber ile oynamanızı tavsiye ederim.