Oyunun Android versiyonu bilerek kaldırıldı stabil değil oyunu oynamak imkansızdı uğraşmayın diye kaldırdık.Ekli dosyayı görüntüle 4090android için indirme butonu yok
tamamdırOyunun Android versiyonu bilerek kaldırıldı stabil değil oyunu oynamak imkansızdı uğraşmayın diye kaldırdık.
APK indiriliyor mu?Ekli dosyayı görüntüle 1036
GENEL BAKIŞ
Sonunda kahramanımızın liseden mezun olduğu gün geldi. Şimdi yetişkinliğe adım atması ve üniversiteye gitmesi gerekiyor. Büyük şehirde yaşayan, bir zamanlar şişman ve çirkin olan oda arkadaşının (çocukluğundan beri görmediği) yanına taşınması gereken zaman geldi. Fırsatlar ve şanssızlıklarla dolu öğrenci hayatına dalma fırsatını yakalamanın zamanı.
Paylaşılan Tarih: 15.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.6.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.93 GB
Oyun Boyutu APK: 506 MB
Oyun Konuları
3DCG, Male Protagonist, Animated, RPG, Voyeurism, Big Tits, Muscular Girls, Masturbation, Wet Dream, Spanking
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1037 Ekli dosyayı görüntüle 1038 Ekli dosyayı görüntüle 1039 Ekli dosyayı görüntüle 1040 Ekli dosyayı görüntüle 1041 Ekli dosyayı görüntüle 1042
Oyunun Android versiyonu bilerek kaldırıldı stabil değil oyunu oynamak imkansızdı uğraşmayın diye kaldırdık.APK indiriliyor mu?
Yinede oynayayım aga yaOyunun Android versiyonu bilerek kaldırıldı stabil değil oyunu oynamak imkansızdı uğraşmayın diye kaldırdık.
Ben Bayadır oynamıyorum ama dc sunucusuna gel kesinlikle yardım eden olucaktırBarbaranın kardeşine şantajda takıldım. Ona nasıl şantaj yapacağım ????? Acil yardım lütfeen!!
Duyuru - ÖNEMLİ DUYURU! Bu duyuruda sebebi yazıyor bakabilirsin.Oyuna daha önce girdim oynadım baya. Daha sonra oyunu tekrar açmaya çalıştığımda kullanıcı adımı falan giriyorum ama 'Erişim hakkınız bulunmamaktadır' diyor. Nasıl düzeltebilrim bunu??
Oyunun Android versiyonu bilerek kaldırıldı stabil değil oyunu oynamak imkansızdı uğraşmayın diye kaldırdık.Şaka maka oyun çok kolay mobilden oynamama rağmen sadece kayıt sıkıntısı yaşamıştım mobil oyuncuları neden bu kadar isyan ettik ama en son kısmı mobile sunmamakla ayıp ettin ben tüm sorunlara karşı yinede oynardım.
Hesapla bağlanırken satın al veya çıkış yap tarzında bir şey çıkıyor, ne yapmam gerek acaba?
Şu anda tüm oyunlara giriş kapatıldı. https://adultoyunceviri.com/konular/onemli-duyuru.612 Bu duyuruda sebebi yazıyor. İstersen bakabilirsin.indirip oyniyim dedim oyun beta da değil ama ona rağmen vip erişim istiyo ve sadece bu oyunda da değil hepsinde istiyo eskiden böyle değildiniz .d
görmemişim respectŞu anda tüm oyunlara giriş kapatıldı. https://adultoyunceviri.com/konular/onemli-duyuru.612 Bu duyuruda sebebi yazıyor. İstersen bakabilirsin.