Evet bazı eşyaları toplamadığınız için öyledir.En son 6 çocuğu kadınları ve parker ile kardeşinin konuşmasını gösterdi,oyun bittimi orda ? Oyunu bitirdikten sonra ipucu iste kısmına tıklayınca oyunun sonuna ulaştınız diyor ama bende yüzde olarak 90 da kalmış ,bazı kamasutra sayfaları vb.şeyleri elde etmemiş veya bulmamışım sanırım ondan dolayımı yüzde 90 da kalmış yoksa başka sebeptenmi ? Bide bu oyunun devamı treasure nadia mı ? Onamı devam etmeliyim.
Devamı hangi oyun peki ? Oyun bitince fragman falan çıktı ama.Evet bazı eşyaları toplamadığınız için öyledir.
Teasure of nadia isimli oyun ama türkçe değil şu an.Devamı hangi oyun peki ? Oyun bitince fragman falan çıktı ama.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda ki kayıt dosyaları kanalından bulabilirsiniz.oyunun kayıt dosyası varmı?
Linklerde sorun görünmüyor.Linkler açılmıyor yardım edebilirmisiniz
Tekrelekler nerde bulamadim ya 1 buldum 2 yok yardimci olurmusunuz
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.ya şu ağlarla kaplı radyatörü nasıl açıcaz ne ile açıcaz çıldıracam 2 gündür bulamıyorum.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz.ya agalar valerienin 5. kamehasutra sayfasını bulamıyorum nerde bulabirim bilen varsa yardımcı olabilir mi?
giremiyorum discorda burdan yardımcı olabilir misiniz?Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz.