Render desen var,görsellik desen var.Oyun gerçekten çok fena,ancak şunu baştan belirteyim;oyunda RPGM olduğu için bazı arkadaşlar zorlanabilir.Oyun Türkçe olsa bile bazı şeyleri çözmekte zorlanabilirsiniz.Ben ipucu arayamam iki saat onu bulup şunu arayamam diyorsanız oyuna hiç başlamayın.Oyun güzelliği ile beraber yanında bir zorluk da getiriyor.İçerikler gerçekten güzel,görev yapmayı seviyorsanız,kendinizi görev yaparken oyun evreni ile bir bütün olarak görüyorsanız sıkıntı yok,direkt olarak başlayın derim.Görsellik ve render arıyorsanız zaten oyun bunu fazlasıyla veriyor sizlere.(hem de ne vermek)
Oyunun sonunu da diğer oyunlarına bağlamaları çok güzel olmuş.Umarım AdultOyunÇeviri ''treasure of nadia'' 'yı çevirir de onu da oynarız.Oyunda zorlananlar için şuraya bir rehber bırakayım,belki siteye de eklenir. Bunu reklam amaçlı atmıyorum,sadece bazı görevler zor ve mutlaka yapamayanlar olacaktır.Sitenin kurallarına pek hakim değilim ama yöneticeler de bu linki paylaşabilir ya da ulaşılabilir hale getirebilir.Bu rehber bana çok yardımcı oldu bazı görevleri yapamayan arkadaşlara da yardımcı olacaktır.Oyunu tavsiye ediyorum ancak dediğim gibi 'RPGM' sevmiyorsanız pek bulaşmayın.Ben de nadiren bu türü oynarım ve pek de sevmem ama gene de ilgimi çekti ve oynadım.Kesinlikle oynanması gereken oyunlardan...Oyununuzu sık sık kaydedin ve envanterinizdeki küresi ipucu için kullanmayı unutmayın.Oynayacak arkadaşlara iyi oyunlar diliyorum,oyun efsane
www.dropbox.com