Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Yahu madem Türkçe yamalı oyunlar oynanabilirliğe kapatıldı, Türkçe bölüme girişi geçici olarak durdurun bari... Uyarıyı görene kadar oyunu iki kez indirip sildim... küçük bir oyun da değil.
peki destek paketi aldıktan sonra yapmamız gereken işlemleri açıklarmısınız ve aldığımız site güvenlimiBaştan indirmeniz gerekecek.
Özel mesajlarınızı kontrol edin.peki destek paketi aldıktan sonra yapmamız gereken işlemleri açıklarmısınız ve aldığımız site güvenlimi
Yönlendirme sitesi ile ilgili bir sorun var, daha sonra tekrar deneyin.Android işlemindeki adres bozuk sanırım hiçbiri ise yaramıyo
Linkler çalışıyor.Indirmede hala bi sikinti var ve size bilgi vetmemiz gerektigini soyluyor
Demin girdim ve bi sıkıntı çıkmadı sizden kaynaklı bir şey olması muhtemel.android kısmında çıkan yazı bu yönde
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından detaylı destek alabilirsiniz.Üstteki sorunu hallettim bu seferde kat'in verdiği not ile şifreyi byl diyor sadece 23 yazıyor kağıtta şifre ne ?
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından detaylı destek alabilirsiniz.
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusu'na katıl!
Discord'daki Adult Oyun Çeviri topluluğuna göz at, diğer 16948 üyeyle takıl, ücretsiz sesli ve yazılı sohbetin tadını çıkar.discord.gg
Kanka YouTube den izleGüvenlikteki bilgisayarın kodunu bir türlü giremiyorum yardımcı olur musunuz