Lunael
Yetkili
indirmiştim artık oyanama zamanı
Treasure of Nadia'nın final sürümü çıkmadığı sürece çevirisi yapılmayacak.Devamın da ki oyun gelicek mi ? Truesure of Nadia ?
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Filika kancasını nerede bulabilirim yardımcı olurmusunuz
Final sürümü çıktı diye biliyorum ben ? çeviriye başlayıcakmısınız ?Treasure of Nadia'nın final sürümü çıkmadığı sürece çevirisi yapılmayacak.
Hayır final sürümü çıkmadı.Final sürümü çıktı diye biliyorum ben ? çeviriye başlayıcakmısınız ?
Patreon da %100 olarak yaziyor da o yuzden dedimHayır final sürümü çıkmadı.
Yapımcı koyduğu hedeflerde sona gelmiş oyun final vermemiş.Patreon da %100 olarak yaziyor da o yuzden dedim
Bildiğimiz yukardan bakma öylesye oynamam ben yaKuş bakışı olması ve zorlayıcı olması belki herkesin hoşuna gitmez ama tatlı bir zorluk veriyor oyuna. Hikaye ve oynanış olarak kaliteli bir oyun. Herkesin denemesi lazım.
Uzun.oyun kısamı şuan indiriyorumda?
Ben bu oyuna giriş yapamıyorum yetkin yok diyor
Treasure of Nadia'nın final sürümü çıkmadığı sürece çevirisi yapılmayacak.Nadia of treasure ne zaman çıkacak nolur çıksın efsane oyun
Baştan indirmeniz gerekecek.being a dik güncellendiği zaman indirilen oyunlar tekrar açılacak mı yok baştan indirmmiz gerekiyo