Nerede takıldığını söylersen yardımcı olurlar. Burada yardım alamazsan discord sunucusuna gel, seve seve yardımcı oluruz.Oyunu komple bitiren varmı takıldım bir bölümde geçemiyorum
Teşekkür ederim 8.çipi bulamıyorum 9.radyatörü aktif edersem çıkacakmış fakat oda bozuk radyatörü bir türlü tamir edemiyorumNerede takıldığını söylersen yardımcı olurlar. Burada yardım alamazsan discord sunucusuna gel, seve seve yardımcı oluruz.
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusu'na katıl!
Discord'daki Adult Oyun Çeviri topluluğuna göz at, diğer 16948 üyeyle takıl, ücretsiz sesli ve yazılı sohbetin tadını çıkar.discord.gg
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord adresindeki yardım bölümünde sorarsanız, size yardımcı olacaklardır.Oyunun dışarı çıkış animasyonu bozuk dışarı çıkınca oyun kalıyor öyle hiçbir yere tıklanmıyor
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord adresindeki yardım bölümünde sorarsanız, size yardımcı olacaklardır.Oyunu bitirmiş arkadaşlar buraya ''Genel'' ipuçları yazarsa en azından takıldığımız bölümleri bakarak yapabiliriz. Oyun güzel, fantezisi bol fakat çok zorlayıcı. Tam 2 saattir aynı yerde dönüp duruyorum. Henüz kütüphaneli bölümde kaldım. Ve ne ilerleyebiliyorum ne de ipuçu bulabiliyorum... Bu oyunun genel bir çözümü lazım. Yoksa böyle yıllarca dönüp dolaşacağız aynı yerde..
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord adresindeki yardım bölümünde sorarsanız, size yardımcı olacaklardır.Oyuna girerken please wait diyor 2 saniyelik ses geliyor siyah ekranda kalıyor ne yapmalıyım
Ya ben şu rahibenin şapkasını çalan sınavı nasıl yakaliya bilirim doguOyunu bitirmiş arkadaşlar buraya ''Genel'' ipuçları yazarsa en azından takıldığımız bölümleri bakarak yapabiliriz. Oyun güzel, fantezisi bol fakat çok zorlayıcı. Tam 2 saattir aynı yerde dönüp duruyorum. Henüz kütüphaneli bölümde kaldım. Ve ne ilerleyebiliyorum ne de ipuçu bulabiliyorum... Bu oyunun genel bir çözümü lazım. Yoksa böyle yıllarca dönüp dolaşacağız aynı yerde..
Android mi pc mi ?Oyuna girerken siyah ekranda kalıyor ses var ama görüntü yok sorun ne olabilir acaba. discord kullanmiyorum buradan biri yardımcı olabilirse sevinirim
AndroidAndroid mi pc mi ?
Yetkili kişilere sorunu iletiyorum.Android
Yetkili kişilere sorunu iletiyorum.
Eyvallah kardesimYetkili kişilere sorunu iletiyorum.
Bu sürümünü indirdiğin zaman otomatik olarak eski sürümleri de oynamış oluyorsun zaten, Nadia çok hızlı güncelleme aldığı için türkçe çevirisi yapılmıyor.bu oyunun eski sürümlerini nasıl bulabilirim? Yada bahsettiği Nadia`lı versiyonunu?
Nadia lı versiyonu sitede olması lazım.bu oyunun eski sürümlerini nasıl bulabilirim? Yada bahsettiği Nadia`lı versiyonunu?