Jupiter
Doğasever
Oradaki şifre 4312.Yaw oyunu bitiren var bana bi yardım cı olsun bu rahibe bana bi not verdi bir türlü o notdaki kodu çözemiyorum not bu şehvetin anahtarı 23 adım arayla. Kalbimi kazanmak için bir kod
Oradaki şifre 4312.Yaw oyunu bitiren var bana bi yardım cı olsun bu rahibe bana bi not verdi bir türlü o notdaki kodu çözemiyorum not bu şehvetin anahtarı 23 adım arayla. Kalbimi kazanmak için bir kod
Oyunda hile mevcut değil. Envanterdeki kristal küreyi kullanarak ipucu alabilirsin.Hile konsolunu bulamadım ve en başta lavaboda ne yapmam gerekiyor sandık dışında bir sye yok sandıkta açılmıyor
İpucu da lavaboya git diyor ama orda ne yapacağımı anlamdimOyunda hile mevcut değil. Envanterdeki kristal küreyi kullanarak ipucu alabilirsin.
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.İpucu da lavaboya git diyor ama orda ne yapacağımı anlamdim
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.ilk bölüm ilk sahne arabaya binince oyun kapanıyor
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki oyun kanalından öneri alabilirsiniz.Bu tür rpgm oyun önerisi sunabilir misiniz? sitede bulamadım. Türkçe olursa tadından yenmez.
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Amberin istedigi yemegin malzeme listesini verebilirmisiniz acaba ne desem dogru malzeme demiyor
Mega olsaydı yuklerdim boyle hepsinden hata veriyor android için.Ekli dosyayı görüntüle 852
GENEL BAKIŞ
Şehvet Salgını'nda, East State Üniversitesi öğrencisi Brad olarak oynuyorsunuz ve kasabanıza beklenmedik bir şekilde çarpan kasırga sırasında sizin üniversitenize rakip olan üniversite Saint Dame Üniversitesi'nde mahsur kalıyor. Eski ve ürkütücü kampüs alanlarını keşfederken birçok gizemi ve sırları ortaya çıkaracaksınız... ve bazı şaşırtıcı kadınlar ile eğlenceli zaman geçireceksiniz!
Paylaşılan Tarih: 08.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.26 GB
Oyun Boyutu APK: 1.32 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, 2D game, Male protagonist, MILF, Masturbation, Adventure, Anal sex, Animated, Big ass, Big tits, Corruption, Creampie, Drugs, Female domination, Footjob, Groping, Handjob, Lesbian, Mind control, Oral sex, Point & Click, Pregnancy, Religion, Rpg, Teasing, Titfuck, Vaginal sex, Virgin, Voiced, Voyeurism, Group sex, Harem, Paranormal, Sex toys, Puzzle, Mobile game, Bukkake, Internal view, Multiple penetration
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Lust Epidemic oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 853 Ekli dosyayı görüntüle 854 Ekli dosyayı görüntüle 855
Kontrol ettim fakat linklerde bir sıkıntı yok ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz ?Mega olsaydı yuklerdim boyle hepsinden hata veriyor android için.
Gdrive de yaziyor ki 24 saat sonra tekrar deneyin cloud u da yukledim nasil acacagimi bilmedim amma mega da hep yukleyince aciliyordu ondan dedimKontrol ettim fakat linklerde bir sıkıntı yok ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz ?
Gdrive kota uyarısı alanlar için;Gdrive de yaziyor ki 24 saat sonra tekrar deneyin cloud u da yukledim nasil acacagimi bilmedim amma mega da hep yukleyince aciliyordu ondan dedim
Simdi denerim bilgi için teşekkürlerGdrive kota uyarısı alanlar için;
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.
Rica ederim.Simdi denerim bilgi için teşekkürler