Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.katherinanın şapkasının olduğu oda kilitli gözüküyor giris kartını nerede bulamadım youtube videolarında da hep o kapı açık gözüküyo
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Ya oyunu onynuyorum sonra birden ekran karariyor ve duzelmiyor neden boyle oluyor bilen varmi?
Oyuna devam et dedikten sonra, kayıt dosyaların olacak. Kaydettiğin dosyadan devam et zira oyunda otomatik kaydetme bulunmuyor. Oyundan çıkmadan önce kaydetmen lazım.Mobilden oynuyorum her girişimde devam et dememe rağmen sıfırdan başlıyor sahneleri geçip kütüphaneye gelince save dosyasını yükleyebiliyorum. Her seferinde en az 3 dakka buna gidiyor. Sebebini bilen var mı
Oyuna devam et dedikten sonra, kayıt dosyaların olacak. Kaydettiğin dosyadan devam et zira oyunda otomatik kaydetme bulunmuyor. Oyundan çıkmadan önce kaydetmen lazım
Zaten kaydediyorum. Oyuna girdikten sonra o kayıtlı dosyalari görüp acabiliyorum buda zaman alıyor. Giriş ekranında devam et deyince dosyalar gözükmüyor direk zorluk çıkıyor ve sıfırdan başlıyorum . Oyuna girince de kayıtlı dosyalarımi yüklüyorum
anladım, yönetime bildirildi teşekkürler.Çeviride hata varmış sanırım yeni oyun deyince bu seferde kayıtlı oyunların olduğu klasörleri gösteriyor
Discord acılmıyorAdult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.
Discord sunucuya gitmiyor kurallar kanalına gidiyor verdigin linkJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.
Hesabınızı yeni açtıysanız 3 gün boyunca beklemeniz gerekiyor. Beklemek istemiyorsanız özelden discord isminizi bana yazın yardımcı olmaya çalışacağım.Discord sunucuya gitmiyor kurallar kanalına gidiyor verdigin link
Sorun yüksek ihtimalle cihazınızdan kaynaklanıyor. Buna biz bir şey yapamıyoruz maalesef.Oyunu açtığımda ekran durmadan değişiyor kararıp tekrar açılıyor ekrana garip şeyler, renkler gelip gidiyor bunu nasıl çözebilirim?
Klasöre çıkartıp game.exe'den oyunu açacaksınız.oyunu yükledim rarda birsürü dosya var açmam gereken game.exe mi onu masaüstüne attım ama açılmıyor help
Rar'a sağ tıklayınız ve klasöre çıkart seçeniğine basınız.Rar dan nasıl çıkartıyoruz dosyayı