MRainb0w
Yetkili
Okulda başlıyor ve ilerledikçe orman açılıyor.Ya bu oyun nerden başlıyor hiçbir şey anlamadım ve sanki oyunun ortasından başlamış gibi
Okulda başlıyor ve ilerledikçe orman açılıyor.Ya bu oyun nerden başlıyor hiçbir şey anlamadım ve sanki oyunun ortasından başlamış gibi
Merhaba bu lust epidemic oyunu ilk başı arkadaşınız sizi arabasıyla başka bir okula doğru götürüyor eğer açtığınızda oyun buradan başlamıyorsa tekrardan en başından başlamanızı tavsiye ederimYa bu oyun nerden başlıyor hiçbir şey anlamadım ve sanki oyunun ortasından başlamış gibi
Hayır, herkese açık sürümdür.Bu oyunun linki gözükmüyor bu oyunda mı ücretli
Telefonundan Google Chrome uygulamasını kaldır veya devre dışı bırakıp tekrar dene.Mobilde siyah ekranda kalma hatası çözümü nedir. Beni 1 yıl önce dcden banladılar almadılar geri
Oyuna başla ve yeni oyun seçenekleri yok mu?Kayıtlı oyun geliyor yeni oyun açamıyorum sebebi nedir
evetOyun herkese açık mı?
Hayır, ama Youtubeda yabancı kaynakların walkthrough videoları bulunuyor.Bu Oyunun Türkçe Rehberi var mı?
İnternet üzerinde oynanış videoları bulunuyor onlara bakarak yardım alabilirsiniz.Oyunu bitirdim. %100 yapamadım. İki tane kanat buldum. Oyunı kaydettikten sonra kanatlar kayboldu. Yardım edin. %93 te kaldım.
Kanatları buldum. Oyunu kaydettim. Ama kanatlar gitti. Bulduğum yerde yok. Neyse orada eksik kalsınİnternet üzerinde oynanış videoları bulunuyor onlara bakarak yardım alabilirsiniz.
İnternette oyun hakkında birden fazla videolu rehber ve yazılı rehberler bulunmakta tekrardan kontrol edebilirsiniz veya discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Arkadaşlar Lust Epidemic te oyunun %71 inde Amber ile konuşup cep telefonunu almam lazım ancak Amberi hiç bir yerde bulamıyorum bir yerde yanlış gittim sanırım netten bulduğum bir rehber ile oynuyorum yardım edebilecek var mıdır.