İki parmağınızla ekrana basılı tutun menü açılacaktır.Oyunda save nasıl alınıyor ??
Merhaba,bildiğim kadarıyla oyunun Türkçe bir rehberi yok.Sizin için hem İngilizce bir rehber hem de bir oynanış videosu bırakıyorum.Umuyorum ki bu forum kurallarına aykırı değildir.turkce rehber pdf warmi acaba dc den sordumda bakan olmadi suana kadar/????
tesekkur ederimMerhaba,bildiğim kadarıyla oyunun Türkçe bir rehberi yok.Sizin için hem İngilizce bir rehber hem de bir oynanış videosu bırakıyorum.Umuyorum ki bu forum kurallarına aykırı değildir.
Dropbox - File Deleted - Simplify your life
www.dropbox.com
Oyunun oynanış videosu sizler için daha faydalı olacaktır.Geçmişte oyunu oynarken ben rehberden bitirmiştim ancak video ile belli şeyleri halletmek daha kolay,şeçim sizin
Attığım video seriler halinde,onu da yan kısımda görebilirsin.Seri toplamda 4 video.
Rica ederim,iyi oyunlartesekkur ederim
Buddie den kurtulma yolu nedir acabaGörevli sevenler deniyebilir
Buddie den kurtulmanın yolu nedirOyunu bitirmiş bulunmaktayım düşüncelerimi paylaşmak gerekirse sıkıcı bir oyun değil fakat çok görev odaklı görevlere kendinizi kaptırırsanız gayet güzel bir oyun görevleri biraz yorabiliyor sonunda devamına geçiş var umarım o oyunda Türkçe olarak gelir emeği geçenlere teşekkürler
Arkasındaki havuzdan birşey var onun için mi soruyorsunBuddie den kurtulma yolunu biri söyleyebilir mi acaba
Yanda tel logosu varya oradan kayıt ediceksinMerhaba, mobilden oynayanlar kaydet seçeneği nerde ya bulan varmı? İlerlemeyi bir türlü kaydedemedim.
Çok teşekkür ederim de anlamadığım şekilde ekran full benim telefonun hiç bir yerinde seçenek göremiyorum. Tekrar teşekkür ederim.Yanda tel logosu varya oradan kayıt ediceksin
Ne demek her zamanÇok teşekkür ederim de anlamadığım şekilde ekran full benim telefonun hiç bir yerinde seçenek göremiyorum. Tekrar teşekkür ederim.