Açılması uzun sürüyor bekleyiniz.Oyun bir türlü açılmıyor dosyalar okunuyorda kalıyor
İlk açılışında biraz uzun sürüyor tabi pc ile de alakalı olabilir. Sonrasında1-2 dk içerisinde açılıyor, sanırım çeviren kişiler emekleri çalınmaması için bu yönteme başvurmuşlar ve haklılar.Oyunda sorun var mı açılmada vs . 14 gb yani boşa gitmesin
Clear exe dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.Oyunu açmak için gereken exe dosyası nerede ? "Clear.exe" var onu da not dosyasına göre "Diskinizdeki oyunları temizlemek, başka oyunun açılması sorunuyla karşılaştığınızda çözmek" için olduğu belirtilmiş?
Ekli dosyayı görüntüle 7951
Cihazınızda antivirüs veya defender varsa kapatınız.Yöneticide açsam oyuna giriş yapamıyorum. İşlemini bitirince gidiyor bu ekran gidiyor zaten görünene göre de oyunu açma gibi bir özelliği yok bu Clear.exe'nin oyuna girebilmem için gereken exe nerede?Ekli dosyayı görüntüle 7952
zip içersin de de oyunu açan exe dosyası yok(ilk ekran resmi zip klasörüne ait) dc den dendiğine göre "...defender silmiştir" sadece exe dosyasını özel olarak paylaşma imkanınız var mıdır ? 14gb tekrar indirmek işkence saatler sürüyor :/Cihazınızda antivirüs veya defender varsa kapatınız.
Maalesef bende mevcut değil Discord'da MattMurdock'a yazarsanız belki onda olabilir.zip içersin de de oyunu açan exe dosyası yok(ilk ekran resmi zip klasörüne ait) dc den dendiğine göre "...defender silmiştir" sadece exe dosyasını özel olarak paylaşma imkanınız var mıdır ? 14gb tekrar indirmek işkence saatler sürüyor :/
Teşekkürler rolü olan 2 tane hangisi asıl hesabı bilmiyorum ikisinide yazdım umarım geri dönüş yaparlarMaalesef bende mevcut değil Discord'da MattMurdock'a yazarsanız belki onda olabilir.
Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Kullanıcı adı şifre yazınca oyun açılmıyor nasıl düzeltebilirim ?
Hayır hayır girebiliyordum ama artık giremiyorum giriş başarılı diyor o ekran gidiyor ancak oyun açılmıyor.Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.