hatası alıyorum.SQLSTATE[HY000] [2002] Connection refused
Açılması uzun sürüyor 1 saat civarı sürebilir.oyunu açmaya çalıştığımda cmd açmışım gibi bir sayfa geliyor şifre ad istiyor kabul ediyor öyle kalıyor yaşayan varmı ne yapabilirim
öylece bekliycem yaniAçılması uzun sürüyor 1 saat civarı sürebilir.
Evet, kullanıcı adını ve şifreni yazdıktan sonra bekleyin bende 8-10 dakika arasında açıldıöylece bekliycem yani
Ben cmd gibi gelen yere id ve şifreyi yazıyorum 1 saat bekledim halen acılmadı oyunEvet, kullanıcı adını ve şifreni yazdıktan sonra bekleyin bende 8-10 dakika arasında açıldı
Açılması uzun sürüyor bekleyiniz.açılmıyor oyun
Biraz daha beklemen gerekiyor o zaman, uzun sürüyor sabırlı olalımBen cmd gibi gelen yere id ve şifreyi yazıyorum 1 saat bekledim halen acılmadı oyun
İnan çok üzüldüm ama kesin ibr sorun vardır yoksa o kadar zamana açılırdı oyun.kac 4 saat bekledim acılmıyor bende ona elveda dedim
O tuşa basmadan oynayabilirsin ama 1 ayda bitirirsin oyunuOyunu hilesiz nasıl oynuyabilirim ? hackerlığı öğrenmeye basar basmaz hile aktif oluyor bunun olmasını istemiyorum ama hackerlığı başka türlüde öğrenemiyorum.
hayır o tuşa basmadan oynadım zaten oyunu ama hackerlığı nasıl öğrenicem ? öğrenmeye basar basmaz hile aktif oluyor bunun olmasını istemiyorum.O tuşa basmadan oynayabilirsin ama 1 ayda bitirirsin oyunu