Son Konular
Hikayesi, sahneleri tamamen aynı. Görüntü kalitesi bir tık düşük ve şarkılar çıkartıldı.Dusuk ve yuksek arasinda Ayni sahnelermi var yoksa dusuk olaninda eksik sahnelermi var
Belli değil, tüm hatalar düzeltildiği zaman betadan çıkacak.Ulan sonunda beee yaşasın, Ücretsiz erişime ne zaman geçer ??
https://adultoyunceviri.com/konular/being-a-dik-kayit-dosyasi-0-5-2.254/Hocam ben oyunu silmistim komple şimdi 6. Bolum gelince yeniden yüklesem eski kayitlar gelmeyecek değil mi baştan mı başlamam lazım illa
6.bölüm yeni bitti sonraki bölümlerde olacaktır. Hikayeye odak vermesi bi yandan iyi gerçekci olur kimse reelde öğretmenini ya da dul bir kadını anında cinsel konulara yönlendirip becrmez bu konularda zaman lazım toplamda 20 bölüm deniliyor badik için 7.bölümdeler galiba daha çok bölüm var. Josy, mayanın odasına geldiğinde derek ısabella ve sage'nin yanına gitme seçeneklerinden sage'i seç 3 5 cinsel sahne yaşarsın ayrıca the deluca da o kadar cinsel sahne olmadı sadece dokunma va olmuştu ama sevdirdi kendini badikin hikaye tarzı olmasıda güzel olduKanka oyunu yeni bitirdim şu anda neden hala betadan çıkaramadıklarını anladım biraz sorunlar mevcut. Bir de bu güncellemeyi pek beğenmedim ya , biz "Being a DİK'i" cinsel renderleriyle , "The Deluca Family'i" hikayesiyle sevdik.Şu anda "DIK" cinsel temayı biraz geride bırakarak hikayeye odak vermiş, cinsel render tahtında oturan "DIK'ın" böyle ilerlemesi beni baya üzdü.Umarım gelecek güncellemeler de biraz daha cinsel renderlere önem verirler.
Maya ile konuştuktan sonra sağ taraftaki kitap raflarinin yaninda en sağdaki rafın sağına doğru tıklaKütüphane sahnesinde sage le nerden konuşuyoruz bilgisi olan diğer kişilerle konuştum bir o kaldı
Guncelleme var diyor guncelle diyorum hata veriyor save dosyasi ac diyorum yine hata veriyorEkli dosyayı görüntüle 4073
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
BU OYUNUN TÜRKÇE SÜRÜMÜ YAZIM HATALARINI VE ANLAM BOZUKLUKLARINI DÜZELTEBİLMEMİZ AÇISINDAN BETA AŞAMASINDADIR. BETA AŞAMASINA KATILIP ERKENDEN TÜRKÇE OYNAMAK İSTİYORSANIZ ÜYELİK ALMANIZ GEREKMEKTEDİR. AŞAĞIDAKİ LİNKTEN MAĞAZAYA ULAŞABİLİRSİNİZ.
MAĞAZA
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - GDRIVE - GOFILE - DROPMEFILES
Düşük Boyutlu (Kolay Kurulum) ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE
ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - GDRIVE
SON SÜRÜMDEN BİR ÖNCEKİ SÜRÜMÜN SAĞLIKLI KAYIT DOSYASINA ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYIN!
BEING A DIK SON SÜRÜM (0.6) REHBER İÇİN TIKLAYIN!
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
Çıkan ekranı geçip oyuna girebilirsiniz.Guncelleme var diyor guncelle diyorum hata veriyor save dosyasi ac diyorum yine hata veriyor
Oyun şu anda betada olduğun için "Destekçi Plus" ya da "Being A DIK Türkçe Beta" satın almadığın sürece oyun betada olduğu sürece oyuna giremezsin.erişim hakkınız yok diyo?
Kanka ama şöyle bir şey var belirttiğim gibi biz bu iki oyunu "BADIK" ve "The Deluca Family'i" iki farklı kategorinin kralları olduğu için seviyoruz , badik tarafsız en güzel cinsel rendere sahip oyun olduğu için herkes ister istemez kapıldı , hikayesi birinci sezondan bu yana oldukça kült bir hikaye klasik ecnebi üniversitesi fantazisi ancak renderleri muazzam.Deluca'da cinsel içerik çok olmasa da kendine ait hikayesi ve sürükleyici ilerleyişiyle bizleri kendisine bağladı(Luna'nın hikayesi hala psikolojimi bozuyor).Şimdi badik'in bir anda cinsel içeriği kısırlaştırıp hikayeyi öne sürmesi oldukça uzun süredir beklenen bir güncelleme için bence herkesi üzdü.20 bölüm gerçekten çok uzun umarım 2025'e kadar çıkar6.bölüm yeni bitti sonraki bölümlerde olacaktır. Hikayeye odak vermesi bi yandan iyi gerçekci olur kimse reelde öğretmenini ya da dul bir kadını anında cinsel konulara yönlendirip becrmez bu konularda zaman lazım toplamda 20 bölüm deniliyor badik için 7.bölümdeler galiba daha çok bölüm var. Josy, mayanın odasına geldiğinde derek ısabella ve sage'nin yanına gitme seçeneklerinden sage'i seç 3 5 cinsel sahne yaşarsın ayrıca the deluca da o kadar cinsel sahne olmadı sadece dokunma va olmuştu ama sevdirdi kendini badikin hikaye tarzı olmasıda güzel oldu