Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
Jax Tellar

Jax Tellar

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
2.sezon 2. bölüm yazıyor bunu indirdiğimde 1.sezon da içinde olucak mı ?

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
LaVita

LaVita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Herkes farklı farklı karakterlere hasta bu oyunda ama kimseden Riona ile ilgili bişey duymadım oyunun açık ara en güzeli halbuki
Riona güzel ama oyunun en iyisi isabella jill sage
Kanka ama şöyle bir şey var belirttiğim gibi biz bu iki oyunu "BADIK" ve "The Deluca Family'i" iki farklı kategorinin kralları olduğu için seviyoruz , badik tarafsız en güzel cinsel rendere sahip oyun olduğu için herkes ister istemez kapıldı , hikayesi birinci sezondan bu yana oldukça kült bir hikaye klasik ecnebi üniversitesi fantazisi ancak renderleri muazzam.Deluca'da cinsel içerik çok olmasa da kendine ait hikayesi ve sürükleyici ilerleyişiyle bizleri kendisine bağladı(Luna'nın hikayesi hala psikolojimi bozuyor).Şimdi badik'in bir anda cinsel içeriği kısırlaştırıp hikayeyi öne sürmesi oldukça uzun süredir beklenen bir güncelleme için bence herkesi üzdü.20 bölüm gerçekten çok uzun umarım 2025'e kadar çıkar 😂 😂
2025te evlenmeyi düşünüp oyunu bırakacaksın yani 😂😂 the deluca'ya gelecek güncellemede cinsel içerik eklenmesi gerek hikaye bi yere kadar. Şuana kadar hikayesi ile gayet güzel ilerledi ama bir süre sonra oynanım düşer. Luna'nın hikayesi güzel ama sonuçta oyun😂😂

A

alexthesouza

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
keşke betadan çıksa da indirip oynasak garibanın yüzü güler mi be

thevibe

thevibe

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Aslında indirmeleri torrent olarakda koysanız bilgisayardakiler için daha iyi olabilir

B

basedilmez54

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
1 saattir uğraşıyorum defalarca denedim ama alamadım.ya benim bilgisayarda problem var ya da başka bir iş. daha önce de beta erişim almıştım ama ne hikmetse bu gece olmadı

legion35

legion35

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bende almak istiyorum fakat pot kirmak istemiyorum apk cikmadigina eminim PC de oynamadigim için bende sorun yok yarıda bıraktığım çoğu oyun var maalesef 10 liraya düşmesi bedava bana kızmayın ben yalaka birisi değilim emek var bu işte bu markete gidiyorum üç beş şey 60-90 lira ya 5 lt kıçı kriik ayçiçek yağı 60 lira en ucuz sigara 14 - 15 lira emek var bazıları güvenleri ni su istimar etmişler ki benim bile basima geldi oynamadım emek var diye zaten paylaşıyorlar demiyorlar patron hesabı yapıp bazı paragöz oyun geliştiriciler gibi para verin yayinlayayim diye ki keza bad boby sega diye oyun vardı çata pat İngilizcem biraz Google lens sağolsun zaten 4 saatten az dir oyun ama harika konusu vardı adam şuan inanın bana nanmayin bizim Amerikalı saf patron lari inek gibi sagiyor ayda 800 dolar aç değil TL çeviriyorum tabi 😄 aylık para da talep edilmiyor az ücret istiyorlar ki bu sitenin de bir geliri var bana göre çeviren arkadaşlar da eminim işini yarıda bırakıp gönülden yapanlar bana göre bu oyun vip olması lazım Badik bu boru değil 😂 oyun fena bir oyun adult çeviri çevirisini yaparsa betası bile harikulade olur çevirmen ihtiyacımız gönül ister sponsor bile olurdum biz niye yapmayalım house party gibi oyunlar ? Yada Badik gibi ? Destek vermek önemli ben istiyorum arkadaş Adult çevirinin % bilmem kaç ortak yada değil oyunu olsun ben güzel konulu seneryo lu bir oyun isterim ellerinize sağlık hakedeyorsunuz bu kadar kısa zamanda hele ki renpy oyun çevirisi yapmak modellemesi zor değil böyle sorunlardan da başarılı şekilde kalkasiniz ...

Kuleyna

Kuleyna

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
oyunun mayayla su yaz askımızın geldigi yerde kimle kalicagimizi sectiriyo ya orda kimi secmeliyim
Kesinlikle tavsiyem isabella,inanılmaz çekici bir kadın.. ve ileride onla olman sana fayda sağlar. Şayet sevmiyorsan sage'yi de seçebilirsin. İsabella da hemen ilişkiye giremiyorsun ama haberin olsun

B

bursaenes1963

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Telefonda en az kaç gb boş yer olmalı ona göre satın alıcam ?

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
Telefonda en az kaç gb boş yer olmalı ona göre satın alıcam ?
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.

C

Comte1234

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Beta erisimi alirsam diger turkce oyunları da indirebiliyor muyum

F

faradarfar

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Linklerde bir sorun yok.
gdrive'da sorun var indirme sınırı aşılmış çözümü için yapmam gerekeni de yapamıyorum çünkü kopyalamıyor bi 30dkdır kopyalamasını bekliyorum,mega'dan link yok indirilmiyor,gofile'dan 200kbs hızla indiriyorum. Sorun yok derken ?

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
gdrive'da sorun var indirme sınırı aşılmış çözümü için yapmam gerekeni de yapamıyorum çünkü kopyalamıyor bi 30dkdır kopyalamasını bekliyorum,mega'dan link yok indirilmiyor,gofile'dan 200kbs hızla indiriyorum. Sorun yok derken ?
Kota sorununda bizim yapabileceğimiz birşey yok. Mega linkleri güncellenmek için kaldırılmıştır. Gofile için internet download manager programını deneyin.

F

faradarfar

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Kota sorununda bizim yapabileceğimiz birşey yok. Mega linkleri güncellenmek için kaldırılmıştır. Gofile için internet download manager programını deneyin.
Ben de linkler konusunda onu sordum ne zaman güncellenir diye zaten,teşekkürler.

Mbrokerim

Mbrokerim

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ben ödeme yaptım ne zaman aktif olur üyeliğim

Üst Alt