Son Konular
Evet2.sezon 2. bölüm yazıyor bunu indirdiğimde 1.sezon da içinde olucak mı ?
Özel mesajlarınızı kontrol edin.Arkadaşlarım ve admin bey. Discord maalesef kullanmıyorum. Kolay kurulumdan oyunu indirdim ve notta denilen her şeyi yaptım lakin oyuna girip kullanıcı adı şifre girdiğimde beni siteye yönlendiriyor. Sebebi ne olabilir bir fikriniz var mı?
Riona güzel ama oyunun en iyisi isabella jill sageHerkes farklı farklı karakterlere hasta bu oyunda ama kimseden Riona ile ilgili bişey duymadım oyunun açık ara en güzeli halbuki
2025te evlenmeyi düşünüp oyunu bırakacaksın yani the deluca'ya gelecek güncellemede cinsel içerik eklenmesi gerek hikaye bi yere kadar. Şuana kadar hikayesi ile gayet güzel ilerledi ama bir süre sonra oynanım düşer. Luna'nın hikayesi güzel ama sonuçta oyunKanka ama şöyle bir şey var belirttiğim gibi biz bu iki oyunu "BADIK" ve "The Deluca Family'i" iki farklı kategorinin kralları olduğu için seviyoruz , badik tarafsız en güzel cinsel rendere sahip oyun olduğu için herkes ister istemez kapıldı , hikayesi birinci sezondan bu yana oldukça kült bir hikaye klasik ecnebi üniversitesi fantazisi ancak renderleri muazzam.Deluca'da cinsel içerik çok olmasa da kendine ait hikayesi ve sürükleyici ilerleyişiyle bizleri kendisine bağladı(Luna'nın hikayesi hala psikolojimi bozuyor).Şimdi badik'in bir anda cinsel içeriği kısırlaştırıp hikayeyi öne sürmesi oldukça uzun süredir beklenen bir güncelleme için bence herkesi üzdü.20 bölüm gerçekten çok uzun umarım 2025'e kadar çıkar
Özel mesaj atılmıştır.1 saattir uğraşıyorum defalarca denedim ama alamadım.ya benim bilgisayarda problem var ya da başka bir iş. daha önce de beta erişim almıştım ama ne hikmetse bu gece olmadı
Kesinlikle tavsiyem isabella,inanılmaz çekici bir kadın.. ve ileride onla olman sana fayda sağlar. Şayet sevmiyorsan sage'yi de seçebilirsin. İsabella da hemen ilişkiye giremiyorsun ama haberin olsunoyunun mayayla su yaz askımızın geldigi yerde kimle kalicagimizi sectiriyo ya orda kimi secmeliyim
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Telefonda en az kaç gb boş yer olmalı ona göre satın alıcam ?
Hayır sadece Being A DIK oyununa erişebilirsin.Beta erisimi alirsam diger turkce oyunları da indirebiliyor muyum
Linklerde bir sorun yok.linkler ne zaman güncellenir?
gdrive'da sorun var indirme sınırı aşılmış çözümü için yapmam gerekeni de yapamıyorum çünkü kopyalamıyor bi 30dkdır kopyalamasını bekliyorum,mega'dan link yok indirilmiyor,gofile'dan 200kbs hızla indiriyorum. Sorun yok derken ?Linklerde bir sorun yok.
Kota sorununda bizim yapabileceğimiz birşey yok. Mega linkleri güncellenmek için kaldırılmıştır. Gofile için internet download manager programını deneyin.gdrive'da sorun var indirme sınırı aşılmış çözümü için yapmam gerekeni de yapamıyorum çünkü kopyalamıyor bi 30dkdır kopyalamasını bekliyorum,mega'dan link yok indirilmiyor,gofile'dan 200kbs hızla indiriyorum. Sorun yok derken ?
Ben de linkler konusunda onu sordum ne zaman güncellenir diye zaten,teşekkürler.Kota sorununda bizim yapabileceğimiz birşey yok. Mega linkleri güncellenmek için kaldırılmıştır. Gofile için internet download manager programını deneyin.