Son Konular
İçerik farkı yok. Hata düzeltmeleri oldu sadece.İndirdiğimde v0. 6.0 dı şimdi v. 0.6.1 yeni birşey mi geldi
Dayı biri bana bi dc linki tükürseEkli dosyayı görüntüle 4073
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
BU OYUNUN TÜRKÇE SÜRÜMÜ YAZIM HATALARINI VE ANLAM BOZUKLUKLARINI DÜZELTEBİLMEMİZ AÇISINDAN BETA AŞAMASINDADIR. BETA AŞAMASINA KATILIP ERKENDEN TÜRKÇE OYNAMAK İSTİYORSANIZ ÜYELİK ALMANIZ GEREKMEKTEDİR. AŞAĞIDAKİ LİNKTEN MAĞAZAYA ULAŞABİLİRSİNİZ.
MAĞAZA
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - GDRIVE - GOFILE - DROPMEFILES
Düşük Boyutlu (Kolay Kurulum) ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE
ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - GDRIVE
SON SÜRÜMDEN BİR ÖNCEKİ SÜRÜMÜN SAĞLIKLI KAYIT DOSYASINA ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYIN!
BEING A DIK SON SÜRÜM (0.6) REHBER İÇİN TIKLAYIN!
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
Dayı biri bana bi dc linki tükürse
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.Beta versiyondan ne zaman çıkıyor bilen var mı?
Tamamdır teşekkürlerAnlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.
Rica ederim.Tamamdır teşekkürler
erken erişimden çıkınca düzelecekmiş o sorunYa beyler biri yardım etsin kullanıcı adı şifre girince siteye yönlendiriyo iki gündür uğraşıyorum bununla kafayı yıcee m
Discord sunucumuza gelip Mackenzie adlı yetkili ile iletişime geçiniz.Ya beyler biri yardım etsin kullanıcı adı şifre girince siteye yönlendiriyo iki gündür uğraşıyorum bununla kafayı yıcem
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.ReckyRey 20 kasıma kadar herkesin erişimine açılırmı yoksa daha uzarmı?
Niye her oyun birden paralı abonelik istemeye başladı ,oynayamiyorum hiç bişey
Peki ne zaman kalkar tahminen?Duyuru - ÖNEMLİ DUYURU!
Being a DIK oyununda bir hatadan dolayı beta erişimi olmadan giriş yapılabilmesi sağlanıyordu. Bunu fırsat olarak gören bazı uyanıklar, bazı yerlerde paylaşmış. Biz de bunu engelleyebilmek için, Being a DIK oyunu betadan çıkana kadar tüm Türkçe oyunların erişimlerini kapattık. Being a DIK Türkçe...adultoyunceviri.com
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.Peki ne zaman kalkar tahminen?
TeşekkürlerAnlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.
Rica ederim.Teşekkürler