ReckyRey
Doğasever
Sonteklif üzerinden siparişinizi onaylayıp sitemizden ödeme bildirimi açtıysanız gün içinde onaylanıp üyeliğiniz verilir.Ben ödeme yaptım ne zaman aktif olur üyeliğim
Son Konular
Sonteklif üzerinden siparişinizi onaylayıp sitemizden ödeme bildirimi açtıysanız gün içinde onaylanıp üyeliğiniz verilir.Ben ödeme yaptım ne zaman aktif olur üyeliğim
Begin a dik erken erişime üye oldum, ama satın alma işlemi yapmama rağmen diğer oyunlara yine giremiyorumSonteklif üzerinden siparişinizi onaylayıp sitemizden ödeme bildirimi açtıysanız gün içinde onaylanıp üyeliğiniz verilir
Diğer oyunlara girmek için Destekçi Plus olmanız gerekiyor Being a DIK Türkçe Beta Erişimi aldığınız zaman sadece Being a dik oynayabilirsiniz.Begin a dik erken erişime üye oldum, ama satın alma işlemi yapmama rağmen diğer oyunlara yine giremiyorum
Oyun şuanda beta aşamasında Destekçi Plus yada Being a dik türkçe beta erişimcisi olmadan oynayamazssınız. Betadan çıktığı zaman ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz.Devamı gelecek mi? Nasıl indirebilirim
Oyunu ne zaman indirdiniz?Sürekli oyundan atma hatası alıyorum özellikle ''Sahneler'' moduna geldiğinde. Umarım beta aşaması bir an önce biter de tekrardan düzgünce indiririz. Emeğe saygıdan ötürü verdiğim paradan pişman değilim ama..
Dün gece. Yani bugün diyebiliriz.Oyunu ne zaman indirdiniz?
Tekrar indirin linkler yenilendi.Dün gece. Yani bugün diyebiliriz.
Önceki sürümlerin indirme linkleri bulunmuyor.ÖnceKi sürüm indirme linki nerde
Teşekkürler. Deneyeceğim.Tekrar indirin linkler yenilendi.
Rica ederim.Teşekkürler. Deneyeceğim.
Oyunun en uzun güncellemesi.Arkadaşlar bu güncelleme büyük ve uzun bi güncelle mi ?
Bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
Çok teşekkür ederimOyunun en uzun güncellemesi.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim
ne zaman indirdiniz?Sürekli oyundan atıyor güncel linkten indirdim yine aynı