Son Konular
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.gdrive linklerini düzeltir misiniz indiremiyorum
Ben nasıl alıcam
Biri yardımcı olabilir miBen nasıl alıcam
Onu yaptım ama sonra nasıl yapıcamAdult Oyun Çeviri Mağaza
adultoyunceviri.com
Sontekliften sipariş verdiniz mi?Biri yardımcı olabilir mi
Onu yaptım ama sonra nasıl yapıcam
Ödüller kısmından görseller açıyor. Şifreler ise:Telefondakş kasa uygulamasına şifreyi girdiğimiz de ne oluyor bir bilgisi olan var mı ya da şifreleri bilen var mı ?
kopya oluşturma çok mu uzun sürüyor ?Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.
Bazen uzun bazen kısa sürebiliyor.kopya oluşturma çok mu uzun sürüyor ?
kısayol oluştu fakat yine aynı hatayı veriyor link güncelleyemez misiniz ?Bazen uzun bazen kısa sürebiliyor.
Being A DIK betadan çıktığı zaman diğer oyunlara da giriş yapabileceksiniz.Bütün oyunlara olan erişim being a dik betadan çıkınca mı açılacak yoksa daha erken vakitte hallolur mu bu
Boyutu düşük olan APK: Telefonunda alan sıkıntısı yaşayanlar için güzel bir alternatif.Iki tane apk linki düşük ve tam olanin arasinda ne fark var soyleyebilirmisin
Kanka oyunu yeni bitirdim şu anda neden hala betadan çıkaramadıklarını anladım biraz sorunlar mevcut. Bir de bu güncellemeyi pek beğenmedim ya , biz "Being a DİK'i" cinsel renderleriyle , "The Deluca Family'i" hikayesiyle sevdik.Şu anda "DIK" cinsel temayı biraz geride bırakarak hikayeye odak vermiş, cinsel render tahtında oturan "DIK'ın" böyle ilerlemesi beni baya üzdü.Umarım gelecek güncellemeler de biraz daha cinsel renderlere önem verirler.Benim ingilizcem süper okuyorum ama anlamıyorun TDF'i become rock star'ı dört gözle bekliyorum Badik çıkmişken arkasına bu iki oyunda gelse tadından yenmez mükemmel olurdu acaba "betaya ne zaman girecekler"
Evet, hile menüsü mevcut.Yeni güncellemede hile menüsü var mı