Discord sunucusunda bugün güncelleme notlarının artık sadece destekçi üyelere paylaşılacağına dair bir açıklama yazısı görmüştüm.arkadaşlar 23.10.2020 güncelleme notları konusunu bulamadım link atar mısınız
Nedenini Soracaksanız "Silence" Adlı Mod Bunlara Erişmek İçin Ödeme Yapıyordu Ama Bazı Kendini Bilmezler Çaldığı İçin Böyle Bir Karar AlındıBahsettiğim açıklama:
Mackenziedün 21:05
Oyun Güncellemeleri & Duyuruları kategorisini, Tanınmış Üye, Kıdemli Üye ve Destekçi Plus üyelerimize açtık. Artık Discordda bu rollere sahip olan kişiler forumda da sahip olabilecekler. Bu rollere sahip kişiler rol almak için bana özelden forum profillerini atmaları yeterlidir.
Destek gördüğü sürece devam edeceğini umut ediyorum.Acaba ne kadar ilerletir yapımcı oyunu çok merak ediyorum
Yeni bölüm geldiğinde normal ve yeni üyelerin indirme şansı olacak mı?Destek gördüğü sürece devam edeceğini umut ediyorum.
Ben de sadece bir forum üyesiyim.Yeni bölüm geldiğinde normal ve yeni üyelerin indirme şansı olacak mı?
Peki teşekkürlerBen de sadece bir forum üyesiyim.
Ama forum üzerinden herkes için indirmeye açık olacağını düşünüyorum.
Toplam 20 Bölüm OlacakAcaba ne kadar ilerletir yapımcı oyunu çok merak ediyorum
Yeni bölüm geldimiEkli dosyayı görüntüle 770
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.5.2 (2. Sezon - 1. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 8.07 GB
Oyun Boyutu APK: 1.67 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - ANONFILES - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - ANONFILES - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
Hayır gelmedi.Yeni bölüm geldimi
Peki become a r güncelleme geldi miHayır gelmedi.
Son güncelleme yaklaşık 2 ay önce gelmişti. O zamandan beri herhangi bir güncelleme almadı.Peki become a r güncelleme geldi mi
En son ablası vurulmuştu devamı var miSon güncelleme yaklaşık 2 ay önce gelmişti. O zamandan beri herhangi bir güncelleme almadı.
HayırEn son ablası vurulmuştu devamı var mi
Sezonlar ayrı ayrı değil. Bu konudaki oyun 5 bölümü de kapsıyor.bu oyunun 1. sezonu mevcut mu sizde